Ex-kater Bob van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel zoekt een baasje waarbij hij op onderzoek uit kan gaan.
Ex-kater Bob van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel zoekt een baasje waarbij hij op onderzoek uit kan gaan. (Foto: )

Bob gaat graag op onderzoek uit

  •   keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Bob, een ex-kater die graag op onderzoek uit wil gaan.


Hoi ik ben Bob. Ik wil graag bij u op onderzoek uit! Ja, want ik ben een echte boberdebob. Ik vind alles leuk om te ontdekken, en tja al zeg ik het zelf, ik ben reuze slim! Geen kast is mij te hoog, geen opdracht te moeilijk. Eten verstoppen in een voerspel, ik kraak ze allemaal. Als ik niet op missie ben, wil ik graag nog wel eens genieten van een zachte schoot, is die niet aanwezig dan natuurlijk het zachtste plek van het huis “het Bed” Tja ik zei het u al, ik ben niet dom! En natuurlijk wil ik niet alleen uw huis ontdekken, maar ook uw tuin. Kan ik onder de heg nog muisjes vinden, liggen de tuinstoelen lekker, kan ik mooi over de tuin uitkijken vanaf uw tuintafel. Het liefst hou ik mijn werkterrein voor mijzelf, andere soortgenoten behoren niet in het plan. Blaffende viervoeters mogen er alleen zijn als ze mij niet in de weg lopen, en gepast respect tonen voor mijn missies. En tja, kleine mensenkinderen, lopen altijd in de weg, dit zult u wel begrijpen. Bezit u een huis wat aan mijn wensen voldoet, waar ik mijn missies met precisie kan uitvoeren, dan staat deze Bob voor u klaar!

Wil je Bob ontmoeten? Maak dan een afspraak door te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Je kunt niet zonder afspraak komen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten