Afbeelding

’t Haargilde opnieuw leukste kapper van Capelle

Algemeen 37 keer gelezen

Capelle - Kapsalon ‘t Haargilde is onlangs voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘leukste kapsalon van Capelle’. Wat drijft dit hippe en een tikje eigenzinnige kappers-trio?

’t Haargilde is in 2014 opgericht door Laura Stakenburg, die al op jonge leeftijd wist dat ze ooit voor zichzelf zou beginnen. “Mijn inspiratie kreeg ik bij mijn eerste werkgever. Diep vanbinnen voelde ik een drive die zei: ‘Dat kan ik ook!’ Toen de kans zich voordeed ben ik vanuit huis begonnen.” Haar werkzaamheden aan huis groeiden uit tot een hip kapsalon aan de Parelduiker nabij winkelcentrum De Koperwiek. “Ik ben opgegroeid in Capelle en voel me hier thuis. Ons pand ligt ideaal in het nog steeds groeiende centrum. Hier heb ik mijn klantenkring, hoewel er ook veel mensen van buiten Capelle komen.”

Persoonlijke aandacht

Laura, Thara en Leanne vormen een hecht, betrokken team. Wat maakt hun dienstverlening zo bijzonder? “Onze persoonlijke aandacht voor klanten”, antwoordt Laura. “Het is meer dan alleen een kappersbezoek. We zijn pas tevreden als klanten de deur uitgaan met een kapsel dat past bij hun innerlijk. Daarom geven we een goed advies en doen we niet alleen wat de klant vraagt. Meedenken en meevoelen, dat extra stapje zetten we graag.”

Samen sterk

De dames zijn zeer betrokken bij elkaar. Ook dat is een deel van hun kracht. “Het gaat ons in de eerste plaats om kwaliteit. We investeren in opleiding en in elkaar, want samen ben je beter. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan.” Dat ze al voor de derde keer op rij zijn uitgeroepen tot leukste kapper van Capelle vinden ze geweldig. “Een teken dat klanten ons waarderen. Een beter bewijs dat zij onze teamkracht zien en voelen is er niet. We zijn supertrots.”

Lekker eten

Of ze de prijs gaan vieren? Laura: “Uiteraard! Het delen en vieren van successen vind ik belangrijk. Mijn slogan is: You’re only as good as your team. We gaan dus heerlijk uit eten met elkaar. Work hard, play harder is ook een favoriet van mij.”

Kapsalon ‘t haargilde is te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=t%20haargilde

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 23 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws gisteren
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27