Benji komt lekker naast je zitten op de bank. Wil overal in je buurt zijn en gezellig alles doen wat jij doet.
Benji komt lekker naast je zitten op de bank. Wil overal in je buurt zijn en gezellig alles doen wat jij doet. (Foto: )

Kater Benji (8) is een gezellige kletskous

  •   keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer: ex-kater Benji.


Benji is een 8 jarige zwarte-ex kater. Hij is gevonden, dus daarom weten we niet zoveel van hem. Wat we wel weten is dat Benji een gezellige klets is en een hele lieve kerel. Hij staat je met raad en daad bij. Benji komt lekker naast je zitten op de bank. Wil overal in huis in je buurt zijn en gezellig alles doen wat jij doet. Een makkelijke kat die wel aandacht wil, maar ook op afstand de gezelligheid kan gade slaan. Hij kan bij kinderen vanaf 6 jaar. Hij kan niet bij honden en andere katten. Hij wil graag de tuin in kunnen om even zijn rondje te maken en lekker in de tuin te kunnen liggen. Kortom een gezellige kat die niet opgetild wil worden, maar wel overal in de buurt zal zijn.
Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden. Dank voor je begrip!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten