Afbeelding

Schadenet Van As Capelle neemt Autoschadeherstel Meerburg over

Algemeen 45 keer gelezen

Capelle - Per 1 augustus heeft Schadenet Van As Capelle Autoschadeherstel Meerburg overgenomen. Hiermee wordt door de Van As Autoschade groep wederom een stap gezet in verdere uitbreiding in de regio.


 
De schadeherstel activiteiten van Meerburg zijn samengevoegd met de bestaande activiteiten van Schadenet Van As Capelle gelegen aan de Essebaan 2 te Capelle aan den IJssel. Het pand van Autoschadeherstel Meerburg aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel zal een andere bestemming gaan krijgen, hier zal geen schadeherstel meer plaatsvinden.
 
“Wij zijn blij dat we in Van As Autoschade een solide partner hebben gevonden met dezelfde visie op de schadeherstelbrache. Wij hebben bewust gekozen voor deze overname, zodat wij nu volledig onze focus kunnen leggen in een andere bedrijfstak met ons bedrijf Glockner Sports, welke zich bezighoudt met exclusieve outdoor & sportbrands”, reageert Jack Meerburg, mede-eigenaar van Autoschade Meerburg.
 
 
“Na het openen van een eigen filiaal in Barendrecht en de overname van de voormalige Care vestiging in Ridderkerk vorig jaar is dit weer een stap in de versteviging van onze positie als toonaangevend schadeherstel bedrijf in de regio groot Rotterdam. “Deze overname betekent een serieuze uitbreiding van onze vestiging in Capelle. Wij hebben deze stap genomen om onze goede uitgangspositie te behouden in de competitieve schade herstelbranche waar verdere consolidatie de trend lijkt. Het feit dat de bestaande relaties van zowel Autoschadeherstel Meerburg als Van As Autoschade zonder uitzondering positief hebben gereageerd op deze integratie zien wij als een blijk van vertrouwen en wij zullen er uiteraard alles aan doen om de overname tot een succes te maken.”, aldus Andries de Vries, mede-eigenaar Van As Autoschade
 
Van As Autoschade met thans vijf vestigingen, behoort tot de grotere onafhankelijke ondernemingen op het gebied van schadeherstel in Nederland. Van As Autoschade met bedrijven in Dordrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Capelle a.d. IJssel is tevens aangesloten bij Schadenet. Schadenet B.V. is een professionele autoschadeherstelketen van franchisenemers in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Het Kontakt zoekt deelnemers marathon Rotterdam en hun verhaal Nieuws 19 uur geleden
• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 gisteren
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42