Foto:

Saartje is een asielpoes met een hart van goud

  •   keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer: Saartje, een teruggetrokken dametje met een hart van goud die nu weer een eigen leven kan gaan hebben.


Saartje is een poesje wat zwanger zwervend op straat gevonden is. Zij is in een gastgezin bevallen van 5 kittens, deze hebben allemaal een huisje gevonden nu aan Saartje de beurt om een permanente plek te vinden. Een plekje waar ze heerlijk in de zon kan liggen. Wij zoeken voor Saartje een huis met een tuin, waar ze lekker in kan muizen jagen. Saar houdt niet zo van aaien maar zoekt wel de gezelligheid op, en voor mensen die ze vertrouwd komt ze echt wel uit haar schulp. Dit vergt echter wel wat tijd en geduld. We zoeken voor haar een plekje zonder kinderen of andere huisdieren. Want dat is te druk voor deze dame.

Afspraak

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze katten te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de katten een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in katten en de katten kan bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken. Dank voor je begrip!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten