Start van vol en divers seizoen in CAPSLOC

Algemeen 41 keer gelezen

Capelle - De zomervakantie is voorbij en CAPSLOC knalt keihard de komende maanden in met een vol en vooral divers programma. “CAPSLOC is een plek voor iedereen en van iedereen”, aldus Artistiek Leider en programmeur Desiree Bellaard. “Die diversiteit zie je natuurlijk terug in ons programma!”

Trance, house, hiphop, rock, metal, hardcore en soul. Het komt allemaal voorbij. Het Pacific festival Tihalo biedt in inkijkje in de rijke cultuur van de Molukse en Pacifische eilanden. Rolling Stones fans vieren in december de verjaardag van Keith Richards en Rotterdamse diva Lattéy da Costa tovert CAPSLOC om tot het meest open-minded plekje in Capelle tijdens de eerste editie van POES!

Hip Hop Hooray!

Hiphopliefhebbers zijn bij CAPSLOC altijd aan het juiste adres. Op 28 oktober neemt veelzijdig entertainer en Engelstalig rapartiest Josimar Gomes zijn vrienden mee het podium op tijdens ‘Josimar Gomes & Friends’. Ook CadyBarz begint weer vanaf augustus. Hét platform voor raptalent in Capelle waar jij jouw bars kunt spitten en je flows en punchlines kunt upgraden! Volg de workshop van Chris Blok, doe mee aan de open mic en battle voor je eigen video. In september en november staan maar liefst twee edities van Basement Battles in de planning. Hier komen dansers en rappers bij elkaar voor een old school battle.

Oude bekenden

De oude bekenden staan weer bij CAPSLOC aan de bar. Muziekcafé Plaatjes met Paul rockt tot december verder. Schrijverscafé sPEAK geeft dit seizoen het podium aan schrijvers, dichters, songwriters, columnisten en woordkunstenaars. Het bekende sPIN DJ Café heeft deze zomer nieuwe vrienden gemaakt. Tijdens de xL edities nodigt CAPSLOC drie keer een bekende dj uit om een masterclass te geven. Ook gaat Trance Acadamy van start. Hier kan jong dj-talent muziek delen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 21 uur geleden
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws gisteren
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15
• Een impressie van de nieuwe buurt vanuit de lucht.
Succesvolle eerste fase nieuwbouw 'Boss' krijgt vervolg Advertorial 16 apr, 15:13
• BC Schollevaar 1 boekte een historische promotie.
Capels badmintonsucces: BC Schollevaar is terug in eerste divisie Sport 16 apr, 12:53