Afbeelding
Foto: Jenny ter Maat

Maatwerkers VCN/Heren 1 begint overtuigend aan het seizoen!

Algemeen 34 keer gelezen

Capelle - Met Maatwerkers als trotse nieuwe hoofdsponsor zijn de mannen van VCN 1 sterk aan het seizoen begonnen. Na een sterke voorbereiding was de duidelijk winst in de eerste bekerronde hier vorige week wellicht al een teken aan de wand. Toen werd onder andere competitiegenoot VV Utrecht uit de beker geknikkerd. In de eerste competitieronde stond Taurus op het programma. Een team dat we al sinds jaar en dag tegenkomen en dat met een mooie balans tussen routiniers en jong talent garant staat voor een interessante wedstrijd.

De eerste set werd begonnen met Roland op de spelverdeling, Rowan op de diagonaal, Daan en Thomas op de buitenkant, Stefan en Lucas op het midden en Rogier als libero. Het vertrouwen waar al een paar weken mee gespeelt wordt was ook vandaag direct aanwezig. Taurus werd al snel op een achterstand gezet en met een solide 25-16 werd de eerste set binnen geharkt.

De tweede set leek een ander verhaal te worden. Op 16-14 achter leken we ons op te moeten maken voor een spannend slot van de set maar dit was buiten Thomas Boerefijn gerekend. Met een nu al legendarische serviceserie zette hij Taurus dusdanig onder druk dat ze geen idee meer hadden waar ze het moesten zoeken. Met liefst elf punten op rij werd zo ook de 2e set met 25-16 gewonnen!

De derde set begonnen de mannen van Maatwerkers weer voortvarend. Direct werd Taurus weer op ruime achterstand gezet. Richting het einde van de set sloop er wat gemakzucht in de ploeg waardoor Taurus tot 20-17 kon naderen en Ferry genoodzaakt was iedereen weer op scherp te zetten. Dit sorteerde effect en met 25-19 werd ook de 3e set gewonnen.

De 4e set is in zo’n geval altijd lastig maar wil je hoge ogen gooien in de competitie moeten ook deze setjes gewonnen worden. Met Thomas Tournier in het veld voor Rowan werd ook aan deze opdracht voldaan en met een mooie 25-18 werd ook de 4e set binnengehaald!

Al met al dus een prima begin van het seizoen voor Maatwerkers VCN en door de royale setstanden vinden wij onszelf direct al terug op de 1e plek! Volgende week mogen wij naar Veghel voor een uitduel met Skunk, een promovendus uit de 2e divisie. Geen oude bekenden dus dit keer maar we kunnen met het nodige vertrouwen afreizen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 13 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15