Afbeelding
Foto: Jasper Schoonhoven

Maatwerkers VCN H1 geeft goede start passend vervolg

Algemeen 37 keer gelezen

Capelle - Op 30 september stond voor de mannen van Maatwerkers VCN de uitwedstrijd tegen Skunk uit Veghel op het programma. Dit team is gepromoveerd vanuit de 2e divisie en daarmee ook direct een grote onbekende. Het enige wat duidelijk was dat gezien de uitslagen uit de 1e speelronde we het aan onze stand verplicht waren om een nette overwinning mee terug te nemen!

De eerste set begonnen we met dezelfde zeven als vorige week; Roland, Rowan, Thomas B, Daan, Stefan, Lucas en Rogier. De startende zeven schoten uit de startblokken om zo snel mogelijk duidelijk te maken dat de punten mee terug gingen naar Capelle. Een soepele 25-11 in de eerste set was een duidelijk gevolg van de energie die gegeven werd in de bloedhete zaal in Veghel. De 2e set kon een net vervolg gegeven worden aan de duidelijk overwinning in de eerste set en met 25-14 stond de 2-0 ook redelijk snel op het scorebord! De derde set leek de klad er enigszins in te komen. Op 16-14 achter moest coach Ferry van Hal zijn mannen even op scherp zetten om onnodig setverlies te voorkomen. De boodschap kwam aan, het gaspedaal werd weer ingedrukt en de Maatwerkers uit Capelle knalden erop en erover; een 25-19 overwinning in de 3e set! De ervaring leert dat om serieus hoge ogen te ogen die laatste 4e setjes cruciaal zijn. Maar of het nu door de hete en benauwde zaal kwam of omdat de focus wegebde leek deze belangrijke set uit handen gegeven te worden. Verschillende wissels waarbij onder andere Robert, Thomas T en Cain het veld betraden moesten dit voorkomen. Uiteindelijk werd orde op zaken gesteld en met 25-21 de set nog netjes binnengehaald!

Dit betekent dat wij na 2 wedstrijden een perfecte score van 2 uit 10 hebben en daarmee ook na 2 speelronden de ranglijst aanvoeren! Aanstaande zaterdag is het supersaturday bij VCN (kom dus zeker kijken in de Oostgaarde!) en dat geld ook zeker voor ons aangezien nummer 2 Zaanstad op bezoek komt! Naar verwachting dus een eerste serieuze krachtmeting in de eerste divisie voor Maatwerkers VCN H1; zaterdag 7 oktober om 17:00 in de Oostgaarde, kom kijken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 20 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15