BLICK serveert hapjes van Naresh Ramdjas op nieuwjaarsreceptie

Algemeen 34 keer gelezen

Capelle - Een nieuwjaarsreceptie met een wel heel bijzondere touch. Die vindt plaats op maandag 8 januari aanstaande op locatie De Wiekslag van Stichting BLICK op onderwijs. Een receptie waarin leerlingen Consumptief en topkok Naresh Ramdjas op de achtergrond tot een prachtige samenwerking zijn gekomen.

Alle medewerkers en relaties krijgen op de nieuwjaarsreceptie van Stichting BLICK ruim de gelegenheid om elkaar het beste toe te wensen. Daarbij hoeft niemand op een houtje te bijten. Regelmatig gaan leerlingen Consumptief van het praktijkonderwijs de aanwezigen langs met hapjes en drankjes. Niets bijzonders tot nu toe. Maar de hapjes op de nieuwjaarsreceptie van BLICK hebben wel een bijzonder smakelijke bite. Ze zijn klaargemaakt door een keukenteam dat er mag zijn. Het bestaat uit de leerlingen Consumptief onder leiding van topkok Naresh Ramdjas.

Pop-uprestaurants

Naresh Ramdjas is sinds 2011 volop actief als topkok. Hij vestigt steeds weer de aandacht op zich door zijn kijk op voeding, zijn kooktalent, zijn stijl en vormgeving. In 2015 staat hij in de finale van de MasterChef Holland 2015. Naresh Ramdjas runt verschillende pop-uprestaurants. Hij weet op een aansprekende manier food en design bij elkaar te brengen.

Supermarkt voor vakmensen

Nog voor de kerstvakantie hebben de leerlingen Consumptief van locatie De Wiekslag in een videoboodschap van Naresh Ramdjas te horen gekregen wat zij moeten kopen voor de nieuwjaarsreceptie. Met deze boodschappenlijst op zak zijn zij heel vroeg opgestaan om op de Vroegmarkt van Brussel inkopen te doen. De Vroegmarkt bestaat al langer dan een eeuw en is beroemd geworden om zijn streekeigen producten en internationaal aanbod. Op deze supermarkt voor vakmensen hebben de leerlingen alle ingrediënten voor de hapjes ingeslagen.

Leerschool van hun leven

Op maandag 8 december is het een drukte van belang in de keuken van De Wiekslag. Aangestuurd door Naresh Ramdjas zijn de leerlingen druk bezig om de hapjes te bereiden. Het wordt de leerschool van hun leven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen zij de genodigden met gepaste trots bedienen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15
• Een impressie van de nieuwe buurt vanuit de lucht.
Succesvolle eerste fase nieuwbouw 'Boss' krijgt vervolg Advertorial 16 apr, 15:13
• BC Schollevaar 1 boekte een historische promotie.
Capels badmintonsucces: BC Schollevaar is terug in eerste divisie Sport 16 apr, 12:53
• De plannen voor de Caapse Vaan.
Plan voor 'Caapse Vaan' gepresenteerd: toren van 70 meter op plek ING-gebouw Nieuws 16 apr, 09:45
• De rood verlichte Hollandse IJsselkering.
Hollandsche IJsselkering gesloten vanwege hoogwater Nieuws 16 apr, 08:42