Foto:

Lieverd met gouden hartje

  •   keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Koos. Koos is een 7 jarige zwarte ex kater. Hij is in het asiel gekomen omdat hij gevonden is en daarom weten we niet veel van hem. Wat wel heel duidelijk is dat Koos een lieverd is met een gouden hartje. Hij is sociaal en kan met kinderen vanaf 12 jaar.


Toen we hem vonden had hij vlooien en daardoor weten we dat hij een forse vlooienallergie heeft. Met goede verzorging en een goed beleid heeft hij daar weinig last meer van. Deze lieverd wil heel graag veel tegen je vertellen en hij houdt van gezelligheid en lekker vertroeteld worden. En is dat gedaan dan wil hij je overal met raad en daad bijstaan. Een echte kameraad. Hij wil graag overal in huis achter je aan kunnen lopen, wil lekker zijn rustmomentjes hebben en hij houdt van lekker eten. Hij kan niet samen met honden, dat vindt hij te druk.
Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, voeren we graag een kennismakingsgesprek met je. Stuur hiervoor een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl. Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten