Foto:

Christmas Cruise Concert met Capelse orkest Musical Souvenir op het SS Rotterdam

  •   keer gelezen

Rotterdam – Zondagmiddag 10 december 2017 geeft Musical Souvenir uit Capelle een bijzonder kerstconcert in het Theater van het in kerstsfeer versierde SS Rotterdam. Het thema is “Amerikaanse Kerstmuziek”.


Bezoekers van het Christmas Cruise Concert kunnen op zondagmiddag 10 december alvast in Kerstsfeer komen op het sprookjesachtig verlichte SS Rotterdam. Musical Souvenir speelt heerlijke klassieke kerstmuziek, maar gaat u zeker ook verrassen met nieuw repertoire.

Orkest Musical Souvenir speelt in een speciale bezetting met strijkers, houtblazers, een complete kopergroep inclusief saxen, harp en slagwerk. Het repertoire is vooral film- en musicalmuziek. De 45 amateurmuzikanten beleven veel plezier aan het gezamenlijk musiceren en stellen kwaliteit voorop. Muzikaal leider is dirigent Jim Roodnat. Speciale gasten zijn de Burgemeester van Capelle aan den IJssel, Peter Oskam en zijn echtgenote. Pauline Oskam is Beschermvrouw van Musical Souvenir.

De ontvangst is om 14:30 uur in de Queen ’s Lounge waar gelegenheid is om iets te drinken, evenals in de pauze. De aanvang van het concert is om 15:00 uur.

Entreekaarten voor het concert kosten €18,50 (incl. 2 consumpties) en zijn te bestellen via: kaartjesconcertmuso@gmail.com.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten