Afbeelding

Kater Venco zoekt een eigen tuin

23 okt, 09:00 Algemeen 0 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Venco, een 3 jaar oude zwarte kater die in het asiel terechtgekomen is omdat hij niet met de buurtkat over weg kon. Dit bezorgde Venco zoveel stress dat hij er onzindelijk van werd.

Wat we voor Venco zoeken is een huisje zonder andere huisdieren, en een katarme buurt waar hij niet steeds met andere katten geconfronteerd wordt. Een huis met een afgezette tuin zou voor hem de beste optie zijn. Kinderen van 12 jaar en ouder zijn geen probleem. Venco kijkt altijd eerst de kat uit de boom maar als het ijs gebroken is bij hem is het een ontzettende vrijkous. Speels is hij ook nog vol gas achter een hengel aan is ze favoriete sport, of buiten jagen op muizen en vogeltjes. Kun jij Venco zo’n huisje geven, lees dan snel het onderste stuk hoe je in contact kunt komen voor een kennismaking.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Maak hiervoor een afspraak door te mailen naar naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inschrijven Ronde van West nog steeds mogelijk Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Repeteren voor swingende sing-in Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Expositie Oekraïense kunstenares Marina Yasinevich in Rivium Kiosk Algemeen 7 aug, 12:00
Afbeelding
Watervallei niet drooggelegd; jonge bomen krijgen extra water Algemeen 5 aug, 16:00
Afbeelding
Steeds meer minibiebs in Capels straatbeeld Algemeen 5 aug, 13:30
Afbeelding
Leverancier van Havensteder getroffen door cyberaanval Algemeen 5 aug, 11:00
Afbeelding
Duo-fiets van de Roo onthuld Algemeen 5 aug, 09:15
Afbeelding
Goud voor Oud in de Rozenburcht Algemeen 4 aug, 17:05