Afbeelding

Kater Venco zoekt een eigen tuin

Algemeen 51 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Venco, een 3 jaar oude zwarte kater die in het asiel terechtgekomen is omdat hij niet met de buurtkat over weg kon. Dit bezorgde Venco zoveel stress dat hij er onzindelijk van werd.

Wat we voor Venco zoeken is een huisje zonder andere huisdieren, en een katarme buurt waar hij niet steeds met andere katten geconfronteerd wordt. Een huis met een afgezette tuin zou voor hem de beste optie zijn. Kinderen van 12 jaar en ouder zijn geen probleem. Venco kijkt altijd eerst de kat uit de boom maar als het ijs gebroken is bij hem is het een ontzettende vrijkous. Speels is hij ook nog vol gas achter een hengel aan is ze favoriete sport, of buiten jagen op muizen en vogeltjes. Kun jij Venco zo’n huisje geven, lees dan snel het onderste stuk hoe je in contact kunt komen voor een kennismaking.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Maak hiervoor een afspraak door te mailen naar naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ard Molenaar na het voltooien van de marathon.
Ard Molenaar werkte vijf jaar na noodgedwongen stop toe naar zijn eerste marathon (en liep hem uit) Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
ID-kaart of paspoort ophalen kan voortaan zonder afspraak Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Voetbaloverzicht: zo presteerden de lokale clubs afgelopen weekend Sport 19 uur geleden
—
Fietsen voor leven met en na kanker op 22 juni Nieuws 19 uur geleden
• De meiden met hun diploma.
Synchroondiploma op zak: meiden en dames van ACZ zetten nieuwe stap Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Man raakt te water bij Zwaarddans: slachtoffer gereanimeerd 112 14 apr, 18:20
Afbeelding
In beeld - Kunst- en Atelierroute 2024 geopend Fotoreportage 14 apr, 10:20
Afbeelding
Lachen om volkstuinperikelen in Isala Theater Nieuws 13 apr, 14:00