Afbeelding

Scholier Francesco is op zoek naar een warm thuis!

Algemeen 38 keer gelezen

Capelle/Krimpen - Uitwisselingsorganisatie Travel Active is druk op zoek naar een leuk gastgezin in de omgeving Capelle aan den IJssel dat de Italiaanse Francesco een fijn thuis en de tijd van zijn leven wil geven in Nederland.


Francesco is in augustus al gearriveerd en is toen zijn High School Holland avontuur begonnen. Hij woont nu in Krimpen aan den IJssel en gaat naar school op het Comenius College te Capelle aan den IJssel. Bij zijn huidige gastgezin kan hij tot en met de kerstvakantie blijven, zoals eerder afgesproken. Nu wil Francesco graag het hele schooljaar afmaken op het Comenius College aangezien het hem daar goed bevalt. Hij is dan ook op zoek naar een gastgezin dat hem een fijn thuis wil geven van januari tot en met eind juli. Francesco brengt een stukje ‘Italië’ met zich mee en in zijn gastgezin.


Er is geen betere manier om een ander land, de taal, de mensen en hun gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het dagelijkse leven hier in Nederland. Door deze deelname leert hij spelenderwijs de Nederlandse taal en komt hij in aanraking met onze cultuur en gewoontes.

Francesco is net 17 jaar geworden en zit in 4vwo van het Comenius College. Zijn hobby’s zijn fietsen, lezen, muziek, aikido en scouting. Zit hier in Nederland ook op de scoutingclub Hendrik van Halewijn.


Voel je er iets voor om gastgezin te worden voor onze Francesco? Neem dan snel contact op met regiocoördinator Marlies Knoppert via telefoonnummer 06 2556 3891 of via m_knoppert@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Hoofdrijbaan Algerabrug deels dicht van 12 op 13 juni Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Voortuinverkoping in Fascinatio Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Capelse voetbalclubs strijden in augustus om Capelle Bokaal Nieuws gisteren
Afbeelding
Vijf TurnAround-turnsters naar toernooi Ahoy Cup Sport 7 jun., 17:30
Afbeelding
Capellenaar (20) aangehouden na weggooien vuurwapen 112 7 jun., 15:36
Afbeelding
Column - Kankerlijer, het went nooit! Nieuws 7 jun., 14:00
Afbeelding
Automobiliste rijdt onder invloed tegen verkeersbord 112 7 jun., 12:41
Afbeelding
Capelse Myrthe is Mrs Netherlands Europe 2023 Nieuws 7 jun., 11:15