Afbeelding

Black Friday dit jaar ook bij Nederlands winkelpubliek op de agenda

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle aan den IJssel – Black Friday, de Amerikaanse traditie waarbij winkels hun producten tegen flinke kortingen aanbieden, staat dit jaar ook bij de Nederlandse consument in de agenda. Door de enorme groei in de deelname van (online) winkels aan Black Friday in de afgelopen 2 jaar, zijn de verwachtingen voor de aankomende Black Friday, vrijdag 24 november aanstaande, dan ook hooggespannen.

Waren het in de voorgaande jaren met name de aanbiedingen op elektronica die deze koopjesdag populair maakte bij vooral mannen, dit jaar verwachten we ook aanbiedingen op tassen, schoenen, speelgoed, babyartikelen, kleding en verzorgingsproducten die vooral het vrouwelijk winkelpubliek zullen aanspreken aldus Lisette de Mooij uit Capelle aan den IJssel van de actiesite KortingBlackFriday.nl.

“Vrouwen worden erg blij als ze nieuwe schoenen met korting kunnen kopen of merkkleding voor kinderen waar normaal gesproken een flink prijskaartje aanhangt’. Tel daarbij op dat Black Friday ieder jaar meer terrein wint door het winkelseizoen waarin deze koopjesdag valt.

‘Zodra de Sint in ons land is, gaan we massaal aankopen doen voor de feestdagen. Black Friday valt dan precies goed om meer aandacht te trekken voor Sinterklaas- en Kerstaankopen. Precies die aankopen worden veelal door vrouwen verricht’, aldus Lisette de Mooij.

Exclusieve deals voor vrouwen
KortingBlackFriday.nl is dit jaar gestart om exclusieve online aanbiedingen te verzamelen die vooral voor het vrouwelijk publiek interessant zijn. Door de toename van Black Friday aanbiedingen is een overzicht per categorie heel handig. Te denken valt aan aanbiedingen van Marlies Dekkers, De Bijenkorf, Fred de la Bretonière, Omoda, The Bodyshop, ICI Paris, Pandora, Stoute Schoenen en KIXX Online. Maar ook de elektronica en speelgoed aanbiedingen van Coolblue en Bol komen voorbij.

Tips Black Friday
Lisette de Mooij heeft een aantal tips die kunnen helpen de beste Black Friday aanbiedingen te scoren.
Zo is het handig om je in te schrijven op de nieuwsbrief van je favoriete winkels. Je weet dan als eerste welke acties er komen gaan. Vergeet hierbij ook niet de deal-alerts van actiewebsites als KortingBlackFriday.nl. Je krijgt dan een melding met de beste aanbiedingen in categorien waar jij interesse voor hebt.
Besteed aandacht aan je shoppinglist. Breng vooraf in kaart welke musthaves bij welke winkels te verkrijgen zijn en voor welke prijs. Dit maakt het winkelen een stuk overzichtelijker en makkelijker.
Heb je een grote aankoop gepland zoals een nieuwe TV of spelcomputer, dan kan het verstandig zijn nog even te wachten tot 24 november.

En heel belangrijk: wees op tijd! De ervaring leert dat, net als in de fysieke winkels, de grote aanbiedingen snel uitverkocht raken. Dus zet je wekker, of nog beter, blijf wat langer wakker op donderdag avond en begin extra vroeg met shoppen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15
• Een impressie van de nieuwe buurt vanuit de lucht.
Succesvolle eerste fase nieuwbouw 'Boss' krijgt vervolg Advertorial 16 apr, 15:13
• BC Schollevaar 1 boekte een historische promotie.
Capels badmintonsucces: BC Schollevaar is terug in eerste divisie Sport 16 apr, 12:53
• De plannen voor de Caapse Vaan.
Plan voor 'Caapse Vaan' gepresenteerd: toren van 70 meter op plek ING-gebouw Nieuws 16 apr, 09:45
• De rood verlichte Hollandse IJsselkering.
Hollandsche IJsselkering gesloten vanwege hoogwater Nieuws 16 apr, 08:42