Afbeelding

Maatwerkers/VCN Heren 1 wint de IJsselderby

14 nov, 09:36 Algemeen 0 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel/Capelle - Na de meer dan prima overwinning op directe concurrent Voerendaal van afgelopen week stond er deze zaterdag weer een beladen wedstrijd op het programma; de derby tegen City Lens Krimpen! Deze wedstrijd staat elke keer weer garant voor spektakel en gezonde rivaliteit en dit was deze keer niet anders.


De eerste set begonnen Maatwerkers/VCN Heren 1 met Roland, Cain, Daan, Rowan, Rogier, Lucas en Backer. Het was direct duidelijk dat de mannen van VCN erop gebrand waren om de goede lijn vast te houden; ze zetten Krimpen direct onder druk met een sterk blok en een prima servicedruk. Dit resulteerde in een dikke 25-14 setwinst!

De tweede set kende een soortgelijk verloop; Maatwerkers/VCN Heren 1 denderden door, pakten al snel een ruimte voorsprong en wonnen ook deze set met 25-15. De 3e set gooide Krimpen de schroom enigszins van zich af. Tot halverwege de set ging het gelijk op en was er sprake van een echte strijd. Naarmate de big points naderden wist VCN er echter een schepje bovenop te doen en liepen ze alsnog weg naar een op papier ruimte 25-19 setwinst.

3-0 voor en winst in de IJsselderby! Echter was Maatwerkers/VCN Heren 1 er op gebrand om die 4e set ook nog binnen te halen. Krimpen ging echter vol voor het redden van de eer. Dit zorgde voor een spannende slotfase waarin VCN nét scherp genoeg was om met 25-23 de 6e 4-0 overwinning in 7 wedstrijden te pakken!

Al met al een heerlijk weekend met weer een mooie overwinning! Volgende week speelt Maatwerkers/VCN Heren 1 niet voor de competitie maar mogen ze voor de beker aantreden tegen Taurus, de nummer 5 van de Eredivisie! De wedstrijd is zaterdag 18 november om 20:00 in de Oostgaarde. Maatwerkers/VCN Heren 1 kan alle support natuurlijk goed gebruiken om er een prachtig volleybalfeest van te maken dus ze hopen op volle tribunes! Tot volgende week!
--

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30