In Geboortecentrum IJsselland is plaats voor elke bevalling.
In Geboortecentrum IJsselland is plaats voor elke bevalling.

Alles goed geregeld in het Geboortecentrum IJsselland!

Algemeen 38 keer gelezen

Capelle - Een bevalling is een van de meest bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Om ervoor te zorgen dat een bevalling goed kan verlopen is het belangrijk dat alles rondom de bevalling goed geregeld is.

Geboortecentrum IJsselland vindt het belangrijk dat zwangere vrouwen zich bij een bevalling in het Geboortecentrum zoveel mogelijk thuis voelen. Het is van belang dat de zwangere zich op haar gemak voelt tijdens de bevalling. In de luxueuze kraamsuites van het Geboortecentrum is een omgeving gecreëerd die ervoor zorgt dat men zich thuis kan voelen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle faciliteiten die wenselijk zijn voor een fijn verblijf.

Alle deskundigen

Binnen het geboortecentrum werken meerdere specialismen, zoals: eerstelijns verloskundigen, kraamverzorgenden van Kraamzorg Rotterdam, tweedelijns verloskundigen, gynaecologen,
arts-assistenten, verpleegkundigen en kinderartsen van het IJsselland Ziekenhuis. Zij werken intensief samen. Op deze wijze kunnen de medewerkers in het Geboortecentrum elke bevalling optimaal begeleiden.
Het merendeel van de vrouwen bevalt poliklinisch met de eigen verloskundige binnen ons geboortecentrum. Mocht er sprake zijn van een medische indicatie, dan begeleidt het medische team van Geboortecentrum IJsselland de zwangere en haar partner op de polikliniek en tijdens de bevalling.

Altijd plaats

In de media zijn berichten naar buiten gekomen dat ziekenhuizen, en dan met name in de randstad, veelvuldig zwangeren die gaan bevallen moeten weigeren, omdat er geen plaats is. Men moet dan uitwijken naar andere ziekenhuizen. Dat is een onwenselijke situatie, want indien een baby zich aandient dan wil je zo snel mogelijk op de plek zijn waar je kan bevallen. Gelukkig is er in Geboortecentrum plaats voor elke bevalling. Reactie van een patiënt: “We zijn super goed geholpen door de zeer betrokken, persoonlijke en lieve mensen van het Geboortecentrum IJsselland.” Meer informatie: www.facebook.com/geboortecentrumijsselland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws gisteren
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 24 apr, 11:50
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 24 apr, 09:46
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 24 apr, 09:06
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55