Foto:

Dames gezocht voor Capelse theater Annemie

  •   keer gelezen

Capelle a/d IJssel – Op zaterdag 6 januari 2018 zijn de audities voor de nieuwe Capelse theaterproductie “Annemie”. We zijn nog op zoek naar dames die kunnen acteren/zingen in de leeftijd van ongeveer 30 jaar. Wie durft het aan?


Stichting Joep presenteert in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel en de Van Cappellen Stichting een nieuwe Capelse theaterproductie in mei 2018 in het Isala theater, genaamd “Annemie”. Deze bijzondere productie is een eerbetoon aan de oprichters van de Van Cappellen Stichting, die tot op de dag van vandaag nog steeds goed werk doen.

Het wordt een voorstelling met muziek, dans, zang en vooral humor, uitgevoerd door 20 Capelse enthousiaste amateur spelers. De muzikale begeleiding is in de vertrouwde handen van orkest Musical Souvenir. De muziek en tekst worden nieuw geschreven. Een feest der herkenning van personen en situaties, die verrast en vrolijk maakt.

Wil je meedoen aan dit veelbelovende spektakel? Meld je dan snel aan om auditie te doen op aanstaande zaterdag 6 januari 2018.

Informatie en opgeven voor audities kan bij Mirjam Kroonenburg

010-4255696 / 06-23588673

stichtingjoepproductions@gmail.com

www.joepproductions.webs.com

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten