Schoenmakerij Adriaanse Tom zit weer naast de winkel.
Schoenmakerij Adriaanse Tom zit weer naast de winkel. "Dat is wel zo makkelijk. Terwijl de schoenen gerepareerd worden kunnen klanten in de winkel rondkijken. (Foto: Annemarie van der Ploeg) Foto: Annemarie van der Ploeg

Schoenmakerij Adriaanse Tom terug op oude plek

Algemeen 126 keer gelezen

Capelle - De schoenmakerij van Adriaanse-Tom in Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle is kort geleden verhuisd en zit weer op zijn oude locatie naast de winkel.

Marco Tom vertelt: “Dat is wel zo makkelijk. Onze klanten kunnen hun schoenen laten repareren bij de schoenmakerij en rondkijken tussen de tassen, schoenen en reisartikelen in de winkel ernaast. Alles op één locatie, die gelegen is naast de in aanbouw zijnde lift en de roltrappen, die het winkelcentrum verbinden met de nieuwe parkeergarage.”

De schoenmakerij is gecertificeerd en is aangesloten bij het schoenmakersgilde. “Meesterschoenmaker Wendran herstelt schoenen, tassen en koffers. Hij gebruikt originele materialen van onder meer Van Bommel, Van Lier en Greve. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd. Daarnaast is het ook mogelijk om sleutels te laten dupliceren, óók autosleutels met een chip. Wij maken ook naamborden en slijpen scharen en messen.

“Nieuw in onze schoenmakerij is het reinigen van schoenen in de ‘Scarpa Vapor’, een speciale stoomreiniger waarmee ze gepoetst en gedesinfecteerd worden. Dus als de klant schoenen niet meer aantrekt omdat ze vuil zijn, kan hij ze bij ons laten reinigen en ze zien er weer als nieuw uit”, legt Tom uit.

De schoenwinkel en de schoenmakerij van Adriaanse-Tom zijn te vinden aan de Koperwiek 48 in Winkelcentrum De Koperwiek. Openingstijden: maandag: 12.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met zaterdag: 09.30 tot 17.30 uur en elke zondag: 12.00 tot 17.00 uur. Tel. 010-4511103, e-mail: info@adriaanse-tom.nl

Kijk ook op Facebook: Schoenmaker-Capelle, en op: www.adriaanse-tom.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 6 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15