Het team van Ristorante - Pizzeria Piccola Italia met links op de foto eigenaar Mansorno en rechts gastvrouw Jasmine. (Foto Annemarie van der Ploeg)
Het team van Ristorante - Pizzeria Piccola Italia met links op de foto eigenaar Mansorno en rechts gastvrouw Jasmine. (Foto Annemarie van der Ploeg) Foto: Annemarie van der Ploeg

Kwaliteit en service bij Piccola Italia

Algemeen 42 keer gelezen

Capelle - Piccola Italia is een Italiaanse restaurant in Winkelcentrum de Terp. Mansorno is eigenaar en dochter Jasmine is bedrijfsleidster en gastvrouw in het restaurant. Inmiddels bestaat het restaurant bijna een jaar en vele gasten weten dit adres te vinden, maar eigenaar Mansorno zou graag nog wat meer naamsbekendheid willen hebben. Ook bij bedrijven. Het restaurant biedt plaats aan 100 gasten. Het leent zich ook goed voor bedrijfsetentjes en feestjes.

Mansorno legt uit: “Het gaat goed maar er zijn nog steeds mensen die niet wisten dat wij hier zitten. Naamsbekendheid is belangrijk. ik zou ook graag groepen te gast hebben. Dit is een grote zaak. Wij kunnen de tafels voor groepen anders neerzetten. Ook het menu kan in overleg afgestemd worden. Parkeren is gratis; er is een parkeergarage en er zijn ook parkeerplaatsen in de nabije omgeving te vinden.”

Menu

Mansorno staat in de keuken samen met mensen uit Sicilië en Calabrië. “Ik heb 40 jaar ervaring in de Italiaanse keuken. Wij hebben gerechten uit diverse streken van Italië. Ook hebben we iedere week een ander ‘Menu van de Chef’, een driegangendiner. Onze kwaliteit is hoog. Alles wordt vers bereid.” Jasmine vult aan: “De prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon goed. Je kunt hier terecht als je wat minder te besteden hebt maar ook als je wat meer te besteden hebt. Wij hebben ook menu’s voor kinderen.”

Service

Mansorno legt uit waarom de gasten naar zijn restaurant moeten komen. “Ik weet zeker dat als mensen hier komen en onze gerechten proeven, dat ze op hun gemak zitten. Het is gezellig en netjes ingericht en wij leveren kwaliteit en service. Als er iets niet klopt, wordt dat direct opgelost. Ik zie de mensen bij ons terugkomen.” Jasmine besluit: “Hier wordt net iets meer gedaan dan in een ander restaurant. Op het moment dat je binnenkomt, word je welkom geheten en op het moment dat je naar buiten gaat, wordt de deur open gehouden. Die kleine dingen zijn belangrijk.”

Meer weten?

Ristorante - Pizzeria Piccola Italia is te vinden aan het Hollandsch Diep 2a in Capelle aan den IJssel tel: 010 4504 852. Het restaurant bezorgt in Capelle en een deel van Nieuwerkerk. Bij een bestelling boven de 35 euro krijgt de klant een fles wijn gratis. Catering voor feesten is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.piccolacapelle.nl en op Facebook: Piccola Italia Capelle. E-mail: info@piccolacapelle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 21 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 22 uur geleden
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35