Afbeelding

3-1 overwinning voor Laudame Financials/VCN D1

Algemeen 37 keer gelezen

Capelle - Zaterdag 17 februari mocht Laudame Financials/VCN D1 voor de tweede keer dit seizoen afreizen naar Groningen. De dames van Laudame Financials/VCN D1 mochten aantreden tegen IBM Client Innovation Center, een tegenstander waar het eerder dit seizoen nog een spannende vijf setter tegen heeft gespeeld.

Laudame Financials/VCN D1 begon de wedstrijd scherp en wist snel een kleine voorsprong op te bouwen. Echter speelde IBM Client Innovation Center ook een sterk spel en hierdoor bleef het de hele set spannend. Door een goede servicedruk aan de kant Laudame Financials/VCN D1 wisten zij de set binnen te slepen met 25-20.

De tweede set begon IBM Client Innovation Center met een goede servicedruk en het lukte Laudame Financials/VCN D1 niet om tot scoren te komen. Laudame Financials/VCN D1 vocht hard, maar het lukte niet om de achterstand weg te werken en de set werd verloren met 20-25.

De derde en vierde set waren beide erg spannend, beide partijen lieten goed volleybal zien. Daarnaast zorgde ook het publiek in Groningen voor een goede sfeer tijdens de wedstrijd. Laudame Financials/VCN D1 bleef sterk en zelfverzekerd spelen en wist hierdoor zowel de derde (25-23) als vierde set (27-25) binnen te slepen en zo wist Laudame Financials/VCN D1 de spannende wedstrijd te winnen.

Zaterdag 10 maart staat de volgende wedstrijd op de planning thuis om 20.00 uur tegen OBEG Donitas Dames 1.