Kom ook naar de Vrijwilligersbeurs Capelle!

Algemeen 37 keer gelezen

Capelle - Op 3 maart aanstaande vindt van 13.00 tot 16.00 uur de Vrijwilligersbeurs plaats in De Vijverhof. De beurs wordt geopend door wethouder Ans Hartnagel en Hans Roskam, directeur Welzijn Capelle. De beurs biedt Capellenaren informatie over vrijwilligerswerk op maat en (vrijwilligers)organisaties de mogelijkheid zich te presenteren en vrijwilligers te werven.

“Maar liefst 25 (vrijwilligers)organisaties hebben zich aangemeld”, vertelt Yvonne van der Schelling, coördinator vrijwillige inzet bij Welzijn Capelle. “Het is mooi te zien dat er zoveel belangstelling is om deel te nemen. De Vrijwilligersbeurs voldoet duidelijk aan een behoefte. Op de website www.capelledoet.nl zien we het aantal vacatures toenemen. Op deze website kunnen ook individuele hulpvragen geplaatst worden. Juist voor deze hulpvragen zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich flexibel willen inzetten.”

Programma
Er is die middag van alles te doen rondom vrijwilligerswerk. Capellenaren kunnen zich oriënteren op allerlei soorten vrijwilligerswerk, kennismaken met tal van organisaties, hun CV laten checken, zich inschrijven op CapelleDoet of zich aanmelden voor één van de leuke klussen van NLDoet. Ook is het mogelijk een vrijwilligerstest te doen. Bezoekers van de beurs worden uitgedaagd een eigen LOESJE poster te bedenken. Voor degene met de leukste slogan, is een mooi boeket samengesteld. Acteur en presentator Joris Lutz neemt de presentatie voor zijn rekening. The Amazing Stroopwafels sluiten de Vrijwilligersbeurs af met een spetterend optreden.

Loop gewoon binnen
Aanmelden voor dit event is niet nodig. Loop gewoon binnen bij De Vijverhof, Reigerlaan 251. “We willen ook graag Capellenaren verwelkomen die nog geen vrijwilligerswerk doen en ook nog niet weten of dat iets voor ze is. Door gewoon eens te komen kijken, kunnen zij een indruk krijgen van hetgeen een vrijwilligersbaan ze op kan leveren: iets goeds doen voor een ander levert echt een win-winsituatie.”

CapelleDoet.nl
Op de website www.capelledoet.nl vinden Capellenaren op een makkelijke en veilige manier vrijwilligerswerk of een vrijwilliger voor een klus. Vrijwilligers helpen Capelle vooruit of het nu eenmalig is of elke week.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 20 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 21 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws gisteren
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02