‘t Hooghe Water heeft een warme uitstraling, is klantvriendelijk en kent een verwelkomend onthaal. Met alle genot kom je weer terug.”
‘t Hooghe Water heeft een warme uitstraling, is klantvriendelijk en kent een verwelkomend onthaal. Met alle genot kom je weer terug.” Foto: Gerrit van Loon

Videoclipopname van zanger bij restaurant ‘t Hooghe Water

Algemeen 40 keer gelezen

Aan de Groenedijk spreidde zanger Pierre Kleinjans (51) vorige week nog maar eens de handen en zette hij zijn karakteristieke stem op. De camera’s registreerden alles. Deze krant sprak de zanger over zijn muziek- en locatiekeuze.

Door Gerrit van Loon

Capelle - In de nieuwe videoclip van Pierre Kleinjans schittert ook actrice Evelyn Van de Vossenberg. “Na menig jaartjes heb ik de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Er komt een heel mooi en gevoelige nieuwe single uit.

“Samen met mijn producent Richard Poot zijn wij druk bezig met de volgende single en een volledig album. Gezien de gevoelswaarde en omdat wij woonachtig zijn in het mooie groene Capelle aan den IJssel is mijn keuze gevallen om de clipopname in eigen woonplaats te maken”, laat Kleinjans weten.

Talentenjacht

Pierre Kleinjans werd geboren in Kerkrade en komt uit een muzikale familie. Van kleins af aan had hij muziekgevoel. Op zijn derde jaar begon ie met drummen. “Al snel ontdekte ik mijn passie voor zingen en deed ik mee met talentenjachten.

“In 2000 leerde ik mijn huidige vrouw kennen. We hadden ieder een kind uit onze eerdere relatie en samen kregen wij nog drie kinderen erbij. Een groot en gezellig gezinsleven. In 2008 heb ik mijn zangcarrière op professionele voet gezet en een volledig album uitgebracht met een nummer 1 hit. Meerdere singles volgden.”

Zijn nieuwe single heet: Jij bent de wereld voor mij. Deels gebaseerd op eigen ervaring en deels voor zijn medemens. Iedereen heeft immers een bijzonder iemand in zijn of haar leven. “Je maakt weleens minder prettige dingen mee in het leven. En er is altijd wel de juiste persoon in je leven die jou brengt waar je wezen moet.”

Concert in Ahoy

Zijn muzikale doel is van kleins af aan: een groot en bekend artiest worden. Concerten geven in Ahoy. Altijd een kinderdroom geweest en nog steeds een streven. Naast zijn zangcarrière werkte hij jaren in een casino.

Momenteel zet hij samen met zijn vrouw een eigen haarstudio op in haarwerken en pruiken om mensen met haarproblemen te helpen. Anderhalf jaar geleden kwamen ze in Capelle aan den IJssel wonen. “Het voelt goed en positief aan, zelfs onze kinderen hadden snel hun plekje hier gevonden. Capelle is een mooie plek.”

Muziek is een belangrijk onderdeel van zijn leven. “Mijn passie waar ik mijn gevoel in kan uiten en kan delen met andere mensen. Mijn muziek is als een roeping voor anderen. Mensen blij maken, ze doen beseffen dat ze begrepen worden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 23 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24