Afbeelding

Sport & Fun Dorp was weer één groot feest

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle - Het Sport & Fun Dorp van Sportief Capelle is niet meer weg te denken in de schoolvakantie. Op woensdag 2 en donderdag 3 mei was het weer feest! Het Sport & Fun Dorp streek neer op de kunstgrasvelden van korfbalvereniging KCC/SO natural.

Op woensdag waaide het zo hard dat de vraag moest worden gesteld of alle opblaaskussens wel veilig op de grond zouden blijven. Gelukkig was de oplossing letterlijk dichtbij; alle materialen werden verplaatst naar de naastliggende sporthal, zodat alle kinderen er toch veilig gebruik van konden maken. Vervolgens vloog daar ook van alles door de lucht, maar dan toch voornamelijk armen en benen van uitzinnige kinderen!

Schitterend

Donderdag was het schitterend weer en natuurlijk zijn toen alle materialen naar buiten gegaan. Twee korfbalvelden vol leuke sport- en beweegactiviteiten, zoals een 21 meter lange stormbaan, opblaasbare voetbalboarding en veel andere opblaasbare materialen. Er waren ook sportclinics van vechtsportvereniging Kamau Sports en Dansschool Orli.

Naast het sportieve gedeelte waren ook de stoere leden van de brandweer uit Capelle aan den IJssel aanwezig. De kinderen konden een kijkje nemen in de brandweerauto en de ladderwagen. Daarnaast kon iedereen ook actief meedoen door samen met een brandweerman echt te spuiten. Wat een glunderende gezichten! De aanwezige volwassenen kregen te zien hoe je om moet gaat met de vlam in de pan.

Fantastisch!

Het Sport & Fun dorp mocht maar liefst 674 kinderen verwelkomen en Sportief Capelle spreekt dan ook van een daverend succes. Zeker ook omdat bij dit aantal niet de volwassenen en kinderen onder de twee jaar zijn opgeteld. Met zekerheid is daarom ook te zeggen dat Sportief Capelle meer dan 1.000 personen heeft mogen verwelkomen. Fantastisch!

Het team van Sportief Capelle zit niet stil en is nu alweer bezig met de voorbereidingen voor de Sport & Fun Dorpen in de zomervakantie. Houd de website en social media kanalen van Sportief Capelle goed in de gaten voor het laatste nieuws: www.sportiefcapelle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 12 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15