"Ik ben een lieve gezellige jongen, al zeg ik het zelf. Ik vind het heerlijk om in de schijnwerpers te staan en een heerlijke massage kan ik ook zeer waarderen.

Gezellige jongen zoekt thuis

Algemeen 37 keer gelezen

Capelle / Krimpen - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze week is dat Simba, ik ben een mooie wit/rode jongen van ruim 7 jaar oud.

“Ik ben een lieve gezellige jongen, al zeg ik het zelf. Ik vind het heerlijk om in de schijnwerpers te staan en een heerlijke massage kan ik ook zeer waarderen. Natuurlijk ga ik ook graag buiten op stap en als het mij lukt verschalk ik ook wel eens een muisje, schrijft Dierenopvang Krimpen aan den IJssel.

“Dit alles doe ik graag zonder soortgenoten, want die vind ik niet zo leuk, dit is ook de reden dat ik nu op zoek ben naar een nieuw baasje, thuis met de andere kat binnen kon ik het slecht vinden.

Massages

“Houd jij van gezelligheid en heb je tijd om mij regelmatig aandacht en massages te geven? Heb je geen soortgenoten of andere dieren? Ben je in het bezit van een tuin waarin ik kan ravotten en van het zonnetje kan genieten? Dan ben ik jouw match!”

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. “Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken. Dank voor je begrip!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 uur geleden
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33
Afbeelding
Werk aan fietspad Algerabrug: één helft blijft open Nieuws 22 apr, 08:07
Afbeelding
UPDATE - Stroomstoring Schollevaar opgelost Nieuws 21 apr, 11:13
• Speldje als erkenning voor Zeker Digitaal.
Stichting Leergeld kiest ambassadeur als erkenning voor hulp Nieuws 21 apr, 10:00