"Je klanten tevreden stellen en werken met prachtige vis, dat maakt van elke dag een feestje."
"Je klanten tevreden stellen en werken met prachtige vis, dat maakt van elke dag een feestje." (Foto: )

Visgilde Vermaas viert haar 10-jarige jubileum!

  •   keer gelezen

Regio - Visgilde Vermaas bestaat 10 jaar en viert dit met een Jubileumweek. Alweer 10 jaar runnen vader John en zoon Kevin Vermaas hun viswinkel in winkelcentrum Prinsenland. Dit heugelijke feit mag niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom organiseert Visgilde Vermaas een speciale jubileumweek!


Gedurende de jubileumweek, van 28 mei tot en met 2 juni, ontvangen alle klanten 10 procent korting op het gehele assortiment en maakt men bovendien bij elke aankoop kans op een Smokey-BBQ.

In verband met het 10-jarige jubileum worden er maar liefst 10 barbecues verloot onder de deelnemers tijdens de actieweek! Immers wie jarig is, trakteert!

Tevreden

Dat vader en zoon besloten een viswinkel te openen, is eigenlijk niet zo vreemd. Beide mannen werken van kleins af aan al in de vis. Tien jaar later runnen ze nog altijd een groeiende viswinkel met klanten uit alle delen van Rotterdam en zelfs van ver daarbuiten.

“Er is voor ons niets mooiers dan klanten die terugkomen in de winkel om je te bedanken voor het goede advies of die heerlijke visschotel. Je klanten tevreden stellen en werken met prachtige vis, dat maakt van elke dag een feestje.”

Meer informatie over visspecialist Visgilde Vermaas (Mia van IJperenplein 101) en de acties tijdens het 10-jarig jubileum zijn te lezen op:

www.vermaas.visgilde.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten