Herman Mets in zijn praktijk.
Herman Mets in zijn praktijk. Foto: JOHN WIJNTJES

Altijd paraat voor ‘zijn’ sporters

Algemeen 40 keer gelezen

Jarenlang was Herman Mets hoofdtrainer van de succesvolle zwemselectie van De Lansingh in Krimpen aan den IJssel. Heden ten dage besteedt hij de avonduren aan zijn eigen sportmassage- en ontspanningsmassagepraktijk in Krimpen aan de Lek én het eerste elftal van voetbalclub CVV Zwervers. “Sport laat me niet los hè! Het is mijn passie.”

Door Jan J. Timmer

Capelle aan den IJssel - Herman Mets heeft een lange geschiedenis in de sportwereld. Veel mensen kennen hem als de hoofdtrainer van de succesvolle zwemploeg van De Lansingh in Krimpen aan den IJssel, een club die hij elf seizoenen lang diende.

“Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt de aan de Oosterlekdijk Krimpen aan de Lek praktijk houdende vakman. “Ik besloot vanwege mijn passie voor sport én sporters om de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen.

Na afronding daarvan ben ik mijn praktijk begonnen om zo sporters van alle niveau te kunnen begeleiden. Mijn activiteiten worden zeer gewaardeerd en dat is fijn. Zo heb ik bijvoorbeeld lange afstandlopers perfect kunnen helpen in hun voorbereidingstraject op de marathon en sta ik bijvoorbeeld ook wielrenners, tennissers en voetballers bij in hun streven om fit te blijven of te worden.

Goede sportmassage, ontspanningsmassage en medical taping vormen daarbij mijn instrumenten. Mijn affiniteit met sport én sporter is groot en dat uit zich ook in alles rondom de behandelingen heen. Ik deel het belang van degene die hier komt en dat voelen de mensen ook!”

Bij Herman Mets kunnen overigens niet alleen actieve sporters terecht.

Mets beoefent zijn vak als sport- en ontspanningsmasseur naast zijn gewone baan als teamleider van Thyssen Krupp in Krimpen aan den IJssel. Ook is hij actief als masseur/verzorger voor het eerste elftal van CVV Zwervers. “Mooi om te doen. Het is fijn werken met de spelers en het geeft enorm veel voldoening om ze te helpen fit te worden en te blijven.”

Ook mensen die de weldadige werking van ontspanningsmassage willen ervaren, zijn van harte welkom. Meer weten? Bel 06 - 15 66 80 62 of kijk op:
www.hermanmets.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 20 uur geleden
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30
Afbeelding
Wisselstrook Algerabrug tijdelijk dicht van 26 op 27 maart Nieuws 26 mrt, 14:20