Een korte impressie van al deze uitvoeringen is te bewonderen tijdens de ACZ Eindshows volgend weekend, zondag 24 juni om 14.30 en 16.30 uur in zwembad De Blinkert. (Foto: Frank van Rijn)
Een korte impressie van al deze uitvoeringen is te bewonderen tijdens de ACZ Eindshows volgend weekend, zondag 24 juni om 14.30 en 16.30 uur in zwembad De Blinkert. (Foto: Frank van Rijn)

Spetterende uitvoering van ACZ in De Blinkert

Algemeen 35 keer gelezen

Capelle aan den IJssel - Het hele jaar keihard trainen, zowel in als buiten het water. Techniek, uitvoeringen, lenigheid, kracht. Zesmaal Nederlands Kampioen (soli, duetten en ploegen 9-12 jr, soli en duetten 12-15 jaar), driemaal zilver, eenmaal brons en tweemaal goud (techniek) was uiteindelijk de oogst van de spetterende uitvoeringen van ACZ het afgelopen weekend.

Na het technisch gedeelte stond ACZ al driemaal op het podium in Hoofddorp: met goud voor Mare Schallenberg (Age1) en Maria Lorenzini (Age2) en met Elif Teke zilver (Age1). In totaal deden 108 9-12-jarigen mee die in het afgelopen seizoen hun twee NK-limieten hadden gehaald. Bij de Age2 was de groep nog groter.

Hier waren maar liefst 158 deelnemers. In de middag won de spectaculaire ACZ-combinatie met Kim en Floor Schallenberg, Manolya Yapar, Laura van Meel, Hester Cup, Jade Middelhof, Marleen Brandhorst, Thara Maas, Laura Sijben en Maria Lorenzini met een spectaculaire uitvoering de zilveren medaille. Op zondag vulden de ACZ-zwemsters dit aan met titels voor de Age1 en Age2 zwemsters.

Een korte impressie van al deze uitvoeringen is te bewonderen tijdens de ACZ Eindshows volgend weekend, zondag 24 juni om 14.30 en 16.30 uur in zwembad De Blinkert aan de Valeriusrondeel, Capelle a.d. IJssel. Kaartjes te bestellen voor € 3 via aczsynchro@gmail.com of op de dag zelf in het zwembad (indien nog kaarten beschikbaar). “Van beginners tot de top van Nederland komt hier voorbij tijdens de show ‘Musicals’.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 20 uur geleden
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws gisteren
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30
Afbeelding
Wisselstrook Algerabrug tijdelijk dicht van 26 op 27 maart Nieuws 26 mrt, 14:20