Foto: Hans van Eijsden

The BlueBirds in Isala Serie

  •   keer gelezen

Capelle - The BlueBirds zingen vrijdag 2 november countryklassiekers en minder bekende pareltjes in het Isala Theater. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de muzikaliteit, het plezier en de verhalen van Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. Het is de eerste voorstelling in de Isala Serie Muzikale vrouwen. Wie later dit seizoen ook wil genieten van de soulvolle stem van Lucretia van der Vloot en nostalgische geluid van Janne Schra, krijgt 20% korting op de totaalprijs.


The BlueBirds hebben individueel hun sporen verdiend. Toen ze voor het eerst samen optraden, werden ze meteen goed ontvangen. Het trio verkocht de grote zaal van Paradiso in twee dagen uit en de eerste single Nothing on me werd meer dan een miljoen keer beluisterd op Spotify. In intieme setting en met een driekoppige band brengen ze liedjes ten gehore van artiesten als de Dixie Chicks, June Carter en Shania Twain. Catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort bij country.
Wie graag luistert naar The BlueBirds, gaat wellicht ook met plezier naar de muziekconcerten van Lucretia van der Vloot en Janne Schra, dacht het Isala. Daarom zijn de drie voorstellingen samengebracht in de Isala Serie Muzikale vrouwen. Bezoekers die de serie boeken, kunnen drie avonden voordelig naar het theater. Iedereen die daar enthousiast van wordt, maar al kaarten in zijn bezit heeft voor een van de voorstellingen, kan deze via het bespreekbureau omwisselen voor kaarten met korting.
En er zijn nóg twee series met korting: Over het voetlicht (voor toneelliefhebbers) en Intiem geluid (met mooie stemmen of muziek). Meer informatie via www.isalatheater.nl.
The BlueBirds: vrijdag 2 november 20.15 uur in het Isala, de entree is 23,50 euro (Isala Serie 18,80 euro).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten