Capelse Leuke luitjes willen op stap

  •   keer gelezen

Capelle - Tientallen Leuke luitjes uit Capelle zoeken een of meer buurtgenoten van 60 jaar of ouder om samen op stap te gaan. Ze hebben zich aangemeld bij Leuke luitjes om maatjes te vinden. Sinds vorig jaar zomer zijn al diverse mensen met elkaar in contact gebracht. Ze gaan samen op stap. Maar het is niet klaar. Nog niet iedereen heeft al voldoende nieuwe contacten gevonden. De organisatie zoekt nog meer Leuke luitjes en dan vooral 60-plussers die willen wandelen, naar cultuur of samen een hapje willen eten.


Buurtgenoten vinden

Buurtgenoten samen op pad? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “ Ik heb zo al een paar leuke mensen ontmoet en wil jullie daarvoor bedanken.” Of een andere deelnemer: Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al ‘n eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen.”

Capelse Leuke luitjes

Ook in Capelle zijn Leuke luitjes. Er hebben zich al ruim 20 mensen aangemeld. De meeste deelnemers zijn vrouwen. Ze hebben interesse in cultuur, wandelen, of samen iets drinken of een hapje eten. Voor meer informatie : https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Na intikken van de postcode worden Capelse Leuke luitjes zichtbaar en wat ze willen doen.

Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Net als wethouder Wilson wil stichting Bij de Pinken zijn minder eenzaamheid bij ouderen in Capelle. Daarom is Leuke luitjes opgericht. Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Aanmelden is simpel en gratis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten