Paul de Munnik zingt in het Isala Theater prachtige Nederlandstalige nummers van zijn nieuwe album Goed jaar.
Paul de Munnik zingt in het Isala Theater prachtige Nederlandstalige nummers van zijn nieuwe album Goed jaar. (Foto: )

Paul de Munnik in Isala Theater

  •   keer gelezen

Capelle - Paul de Munnik is bekend geworden met Thomas Acda als Acda en De Munnik. In 2015 is het duo gestopt, maar beide mannen zijn gelukkig nog te zien en horen. In het Isala Theater bijvoorbeeld. Dinsdag 27 november zingt De Munnik daar de mooiste Nederlandstalige nummers. Wie hem live zijn prachtige nieuwe album Goed jaar wil horen zingen, komt die avond goed aan zijn trekken.


De soloalbums Nieuw en Goed jaar van Paul de Munnik zijn prachtig: van melodieuze, rijk georkestreerde popsongs als Beter dan mijn best en Het leven tot intieme chansons aan de piano als Komt een dag. De variëteit aan muziekstijlen wordt bijeengehouden door De Munniks karaktervolle zangstem. De albums bewijzen dat hij ook als soloartiest zijn mannetje staat. Dat laat hij wederom in het theater horen, in zijn tweede soloprogramma.
In Goed jaar loopt De Munnik aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige album verder op het pad dat hij in zijn eentje is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. De alom bejubelde zanger en muzikant neemt Wouter Planteijdt, een van Neerlands beste gitaristen, mee naar Capelle. Met zijn gitaarspel, tweede stem en percussie vult hij De Munnik prachtig aan.

Wie meer (of evenzeer) fan was van Thomas Acda kan dit seizoen ook terecht in het Isala Theater. Donderdag 31 januari komt hij met zijn eerste langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Met verhalen, liedjes en avonturen over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Goed jaar: dinsdag 27 november 20.15 uur, entree is 24,50 euro.
Motel: donderdag 31 januari 20.15 uur, entree is 25,50 euro.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten