Foto:

Bewoners woonzorgcentrum d’Amandelhof op vaarvakantie

  •   keer gelezen

Capelle - Maandag 19 november gingen om 12.00 uur de trossen los in Zwijndrecht en vertrokken 50 bewoners en 46 medewerkers en vrijwilligers voor de derde editie van de Cedrah vaarvakantie. Met Hospitaalschip Prins Willem-Alexander deden de reizigers van 19 tot en met 23 november verschillende plaatsen in Nederland aan.


Het reisgezelschap bestond uit bewoners, medewerkers en vrijwilligers van de verschillende woonzorgcentra van zorgorganisatie Cedrah. Zo ook twee deelnemers en drie medewerkers vanuit woonzorgcentrum d’Amandelhof in Capelle aan den IJssel. Zij hebben genoten van mooie dagen die met veel enthousiasme zijn voorbereid.

In verband met de lage waterstand werd een andere route over de Nederlandse wateren gevaren dan eerder was gepland. Vanuit Zwijndrecht zette het schip maandag koers naar Gorinchem. Dinsdagmorgen vroeg ging de reis voort richting Zaandam. Op woensdag deed het schip Hoorn/Enkhuizen aan en op donderdag was de bestemming Wijk bij Duurstede. Tijdens de reis hebben de reizigers aan boord genoten van verschillende activiteiten. Zo stond er een dia-avond op het programma over de Veluwe en kwam er een jeugdkoor uit Veenendaal zingen. Ook konden de liefhebbers deelnemen aan een cultureel uitstapje in enkele plaatsen van bestemming. Op vrijdag 23 november stapten de reizigers weer aan wal in Zwijndrecht.

Tijdens de reis is dagelijks verslag gedaan van de belevenissen van de reizigers via www.cedrah.nl/nieuws.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten