Foto: Karin Wagter

Cheque van 6500 euro voor de Voedselbank!

  •   keer gelezen

Capelle - Onlangs heeft de organisatie van de Capelse Rommelmarkt een cheque ter waarde van € 6.500,- overhandigd aan Gert Abma, Voorzitter van Voedselbank Capelle.


Op zaterdag 29 september werd de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt op het Stadsplein van Capelle aan den IJssel gehouden. De marktdag was een geslaagde kroon op maandenlang voorbereidingswerk. De opbrengst was bestemd voor de Voedselbank en de Elimkerk. Na een definitieve doorrekening van alle kosten en baten, kon er uiteindelijk een cheque van € 6.500,- voor de Voedselbank Capelle worden uitgeschreven. Op 14 november werd de cheque overhandigd aan dhr. Abma, voorzitter van de plaatselijke Voedselbank. Hij zette uiteen dat met deze financiële ondersteuning hun werk voor de minst bedeelden van deze samenleving voortgezet kan worden.

De commissie van de rommelmarkt benadrukt: “Zonder de hulp van God, alle inspanningen van de kerkelijke gemeente Elim, onze sponsors, de gemeente Capelle aan den IJssel en vele anderen hadden we nooit zo’n mooi bedrag kunnen ophalen. We hopen dat de Voedselbank hier vele Capellenaren die het hard nodig hebben een duwtje in de rug mee kan geven.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten