Foto:

Vrijwilligers zijn nooit uitgeleerd

  •   keer gelezen

Capelle - Vrijwilligerswerk is leuk én leerzaam. Capelse vrijwilligers kunnen bovendien allerlei trainingen en workshops doen bij het Kenniscentrum van Welzijn Capelle. Voor een kleine bijdrage, maar soms zelfs gratis. In januari 2019 staan de workshops ‘Grenzen stellen’ en ‘Invloedrijk communiceren’ op het programma.


In de workshop ‘Grenzen stellen’ leren de cursisten op respectvolle wijze hun eigen grens aangeven en bewaken zodat ze prettig en goed kunnen functioneren. Deelnemers aan de workshop ‘Invloedrijk communiceren’ krijgen handvatten om effectiever te communiceren en zo invloed uit te oefenen. Bijvoorbeeld om anderen mee te krijgen om eigen doelen te behalen.

Data en kosten
‘Grenzen stellen’ wordt gegeven op maandag 14 januari 2019, 9.30 - 12.30 uur; ‘ Invloedrijk communiceren’ is op dezelfde datum tussen 14.00 - 17.00 uur.
Beide workshops kosten €15 en vinden plaats op de Linie 7E in Capelle aan den IJssel. Mochten deze data niet uitkomen: ze worden herhaald in april en in september 2019.

Informatie en inschrijven
De trainingskalender met alle cursussen staat online op www.capelledoet.nl/kenniscentrum. Ook inschrijven voor cursussen, workshops en trainingen kan via deze link. Het kenniscentrum hoort bij het vrijwilligersplatform CapelleDoet.nl, waarop allerlei informatie voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te vinden is.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten