Foto:

Tijd voor de kerstboom

  •   keer gelezen

Capelle - Burgemeester Peter Oskam ontsteekt, samen met kinderburgemeester Ilias Oukbih vrijdagavond 7 december om 17.00 uur de kerstverlichting van de Capelse kerstboom. De metershoge kerstboom staat dit jaar weer als vanouds op het Stadsplein. Door de sloop van de oude Rabobank is het plein een stuk ruimer met voldoende ruimte voor een prachtige kerstboom. Iedere Capellenaar, jong en oud is van harte uitgenodigd vrijdag 7 december aanwezig te zijn bij het feestelijk ontsteken van de verlichting. En om samen een drankje te drinken en een oliebol te eten.


“De kerstboom staat dit jaar weer prominent in de stad nu het Stadsplein van het oude bankgebouw is verlost. Het ontsteken van de verlichting van de kerstboom is altijd een feestelijk moment in de decembermaand”, zegt burgemeester Peter Oskam. “Ook Winkelcentrum de Koperwiek is helemaal versierd en vrolijk verlicht. Er is ook muziek dus het wordt een gezellige middag op het Stadsplein.”

De burgemeesters Oskam en Oukbih worden ondersteund door zowel het Capelse college als het Capelse kindercollege. Uiteraard ontbreekt ook de kerstman niet net als muziekvereniging EMM Capelle dat kerstliedjes speelt. Voor iedereen is er wat lekkers te eten en te drinken. Iedereen is welkom vanaf 16.30 uur, de kerstverlichting wordt om 17.00 uur ontstoken.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten