Winterland Hasselt
Winterland Hasselt (Foto: L.Snijders)

Unieke busreis op vrijdag 14 december naar de Wintermarkt in Hasselt

  •   keer gelezen

Capelle- Vrijdag 14 december gaat Stg Buurtcentra Oostgaarde weer een dag op pad en wel naar de Hoofdstad van de Smaak, Hasselt


Vertrek vanaf Buurthuis de Trefhoek , Schermerhoek 506, om 10.00 uur ( met luxe touringcar ) en vertrek vanaf Hasselt om 20.00 uur.

De wintermarkt is een onderdeel van Winterland Hasselt. Naast de bestaande kerstmarkt op de Molenpoort zal op het Kolonel Dusartplein ook een grote kerstmarkt zijn. Rondom de schaatsbaan staan kerstchalets en sfeervol ingerichte tenten met een gevarieerd aanbod in kerstartikelen.Op de kerstmarkt doet u leuke ideeën op voor uw kerstdecoratie thuis en vindt u altijd een passend kerstcadeau.

De wintermarkt is deels overdekt waar de producten in sfeervolle stands worden aangeboden. Daarnaast staan over het plein diverse kerstchalets. De wintermarkt is dagelijks (ook op zondag) geopend van 11.00 tot 23.00 uur. In totaal telt de Kerstmarkt 85 deelnemers. En na een bezoek aan de wintermarkt is het goed vertoeven in Café Winterland voor het avond programma met een glaasje Glühwein, een biertje, warme chocomel of een kop erwtensoep.

Ook de Stad Hasselt leent zich bij uitstek uit om eens leuk te gaan shoppen en een drankje te nemen op een van de verwarmde terrassen, ook heeft u in de avond uren alle tijd om u eens lekker culinair te laten verwennen in een van de vele restaurants.

Bij aankomst in Hasselt rond 12.15 uur krijgt u op de wintermarkt nog een koffie met Hasseltse lekkernij aangeboden door de organisatie.

Kosten voor deze super reis bedragen maar € 7,50 p.p.

Info en aanmelding via Leo Snijders L.Snijders@Hccnet.nl of 06-20041117

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten