Gezellige kerstmaaltijd voor Capelse ouderen

  •   keer gelezen

Capelle  - Kerstmis de gezelligste tijd van het jaar? Niet iedereen denkt er zo over. Capellenaren die deze kerst in hun eentje de kaarsjes aan moeten steken, of zich alleen voelen met kerst, zijn van harte welkom bij de feestelijke kerstmaaltijd op Tweede Kerstdag. Aanmelden kan tot en met 24 december, 010 - 264 02 20.


Hans Roskam: “Eenzaamheid komt veel voor bij ouderen. En helaas zijn ook met de feestdagen veel Capelse ouderen alleen. Daarom wordt op Tweede kerstdag, woensdag 26 december, op twee locaties in Capelle een gezellige bijeenkomst met kerstmaaltijd georganiseerd. Ouderen worden van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook vragen we Capellenaren die ouderen kennen die met kerst alleen zijn, hen te attenderen op de kerstmaaltijd!”

De kerstmaaltijd in de Roo is georganiseerd door Welzijn Capelle; die in de Bazuin door de Zellingen. Het kerstdiner kost € 6 per persoon, contant te voldoen op de dag zelf. Schuif gezellig aan, geniet van de heerlijke hapjes en hef samen het glas! Deze kerstmaaltijden worden ondersteund door vrijwilligers.

De kerstmaaltijd in de Roo is van 14.00 - 17.30 uur. Adres: Baronie 326, Capelle aan den IJssel. In de Bazuin is de maaltijd tussen 10.00 - 14.30 uur. Adres: Bermensteyn, Bazuin 1, Capelle aan den IJssel.


Aanmelden voor beide locaties kan tot en met 24 december bij het VrijwilligersInformatiePunt (VIP), vip@welzijncapelle.nu of 010 - 264 02 20. Let op: al aangemeld bij de Bazuin? Dan is naar het VIP bellen niet meer nodig.

De kerstmaaltijd wordt georganiseerd door gemeente Capelle aan den IJssel, Welzijn Capelle, de Zellingen, met medewerking van de Vijverhof.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten