Afbeelding
Foto: New York Pizza

Lange rij voor 1.000 gratis pizza’s op Rivierweg in Capelle

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle aan den IJssel - Pizzaliefhebbers staan in de rij aan de Rivierweg in Capelle aan den IJssel, waar New York Pizza vanwege de feestelijke opening van haar nieuwe vestiging afgelopen vrijdag gratis pizza’s uitdeelde.

Je kon kiezen uit Margherita, Hawaii en Pepperoni”, zegt vestigingsmanager Lisette Rath. Zij heeft er zin in om aan deze mooie uitdaging te beginnen. “De pizza-wereld is leuk en dynamisch. New York Pizza heeft oog voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid, verse producten en uiteraard smaak. Dat zullen onze klanten merken en vooral proeven. Onze medewerkers staan dag in dag uit klaar voor alle pizza-lovers in Capelle aan den IJssel.”

Aanloop naar 200ste vestiging

Met de opening van het filiaal in Capelle aan den IJssel, en in anderhalve maand minimaal nog vijf nieuwe vestigingen elders in het land, stevent New York Pizza af op de 200ste vestiging in Nederland. “Een mijlpaal om trots op te zijn”, aldus New York Pizza-directeur Philippe Vorst. “Bovendien bestaan we 25 jaar. Dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren we de opening in Capelle aan den IJssel groots en landelijk vieren we het online door prijzen weg te geven via acties op Facebook en Instagram.”


Meer dan alleen pizza

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Capelle aan den IJssel. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, Mexican wings, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen”, zegt Lisette. De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan de Rivierweg 176A en is vrijdags open van 12:00 tot 22:00 uur en alle andere dagen van 16:00 tot 22:00 uur.
 

Over New York Pizza

New York Pizza is opgericht door Richard Abram en de broers Max en Philippe Vorst. Zij haalden in 1993 ‘the original slice’ vanuit New York naar Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg aan en al snel werden er meerdere restaurants geopend. Momenteel telt New York Pizza 189 vestigingen in Nederland. Op korte termijn verwacht het bedrijf haar 200ste vestiging te openen. De franchise-organisatie besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Zo was het in 2012 de eerste keten in Nederland met e-bikes. Daarnaast wil New York Pizza op termijn alle plastic verpakkingen naar de consument vervangen door 100% duurzame verpakkingen. Andere kernpunten van New York Pizza zijn het gebruik van verse ingrediënten, gezonde voeding, het minimaliseren van CO2-uitstoot en het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. De omzet van New York Pizza Nederland bedroeg in 2017 95 miljoen euro.

Meer informatie: https://www.newyorkpizza.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Lara, Elin, Eva, Yanou en Anouk met het schild van de winnaars
Gidsen van Scouting Hendrik van Halewijn winnen regionale wedstrijd Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Capelse Liza doet voor het goede doel mee aan zware Muskathlon in Colombia Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws gisteren
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 24 apr, 09:06
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55