Kinderen van IJsselkids gaan als de brandweer

  •   keer gelezen

Capelle - Geen moment werd er getwijfeld toen de pedagogisch medewerkers van kindercentrum De Zevensprong een vreemde geur roken op hun locatie. De brandweer, ambulance en politie werden direct ingeschakeld en de kinderen werden snel in veiligheid gebracht. Gelukkig bleek na uitgebreid onderzoek dat er niets aan de hand was en vertrokken de hulpdiensten zonder grote acties.
Tot grote vreugde van de kinderen vertrokken de hulpdiensten niet voordat zij van alles hadden laten zien. De kinderen kregen een rondleiding in de ambulance en de medewerkers van de verschillende hulpdiensten namen de tijd om de kinderen uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De brandweer beloofde dat, wanneer er geen spoedsituatie zou zijn, zij in de middag weer terug zouden komen en dat is gelukt! De kinderen mochten de gasmaskers en de portofoon gebruiken. En zo werd het een dag om nooit te vergeten.


IJsselkids wil de hulpdiensten bedanken voor hun adequate handelen en de zorg die zij besteed hebben om er samen met de pedagogisch medewerkers een positieve ervaring voor de kinderen van te maken. IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten