De Legendary Albums Live Band en Erwin Nijhoff spelen tijdens een wervelende theatershow hits als I’m on fire en Dancing in the dark van Bruce Springsteens album Born in the USA.
De Legendary Albums Live Band en Erwin Nijhoff spelen tijdens een wervelende theatershow hits als I’m on fire en Dancing in the dark van Bruce Springsteens album Born in the USA.

Sfeervolle tributes in Isala Theater

Algemeen 36 keer gelezen

Capelle - Het theaterseizoen loopt alweer op zijn eind. Dat betekent niet dat de mooiste en beste voorstellingen al zijn geweest in het Isala Theater. Zo kunnen muziekliefhebbers hun hart nog ophalen bij drie sfeervolle tributes, waar muziek te horen is van John Denver, Bruce Springsteen en The Everly Brothers. Daarnaast kunnen ze lekker luisteren naar Room Eleven-zangeres Janne Schra en terug in de tijd met Woodstock: One night of peace and music.

Muzikant John Adams, van oorsprong de Nederlandse Jos van den Brom, speelt sinds John Denvers dood met een tributeband die vrijwel perfect het echte Denver-geluid weet te benaderen. Slechts één week is de band in Nederland en maandag 1 april is de beurt aan Capelle.
Janne Schra speelt vrijdag 12 april in het Isala met haar mooie, jazzy stem haar lievelingsnummers zoals ze wellicht zouden klinken in een rokerig klein theater in Parijs in de jaren 60 of gisteren in een jazzbar in New Orleans.
Erwin Nyhoff is een van de weinige zangers in Nederland die de onvervalste Bruce Springsteen-energie evenaart. Zaterdag 13 april speelt hij zijn album Born in the U.S.A. samen met de Legendary Albums Live Band. Het dak gaat eraf in het Isala.
De namen van de artiesten die optreden op Woodstock (zondag 12 mei 2019, dat wel) zijn bekend: Stephanie Struijk (voorheen Stevie Ann) en Sandra van Nieuwland zingen met de all-starband Strange Brew de nummers die ook in 1969 klonken op dit popfestival, van o.a. Jimi Hendrix en Santana.
Alle hits van The Everly Brothers klinken vrijdag 17 mei alsof Don en Phil in het Capelse theater staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes van de broers.


Meer info www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 17 apr, 13:42
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 11:55
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 17 apr, 10:15
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15