Het wordt mooi weer, tijd voor de Duofiets

29 mrt, 18:08 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - De lente dient zich weer aan en de duofiets van Sportief Capelle is er klaar voor. Veel mensen kijken reikhalzend naar buiten en willen op pad kunnen gaan, alleen is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral ouderen hebben soms moeite om zelfstandig naar buiten te kunnen gaan. De duofiets kan hierbij helpen.

Doordat je naast elkaar op de fiets zit, kan je samen makkelijk de weg op. Door de hulp van een vrijwilliger kan je meefietsen op je eigen niveau. Zelfs al houd je de benen stil, dan nog kan de vrijwilliger doorfietsen zonder veel extra inspanningen. De fiets heeft namelijk trapondersteuning.

De duofiets is gesponsord door het Economisch Netwerk Capelle (ENC). Sportief Capelle leent de duofiets het hele jaar door uit. Iedereen kan hier gratis gebruik van maken! De fiets is te reserveren via een van de medewerkers van Sportief Capelle. Bel of mail gerust naar info@sportiefcapelle.nl of 010 – 25 88 787

De duofiets wordt bemenst door vrijwilligers die zich opgeven als Beweegmaatje, zij zijn cruciaal in het doen slagen van deze activiteit in de rest van Capelle. Sportief Capelle is nog opzoek naar meer Beweegmaatjes om nog meer mensen te kunnen laten bewegen. Het kost u maar een uur per week, u krijgt een instructie hoe u met de fiets omgaat en gegarandeerd een blij gezicht door uw inzet!

Heeft u interesse om lekker met iemand te gaan fietsen? Meld u aan!

Aanmelden kan bij Sportief Capelle, door uw naam en contactgegevens te mailen naar info@sportiecapelle.nl of te bellen naar 010-2588787.

Meer informatie:

Sportief Capelle

010-2588787

info@sportiefcapelle.nl

Contactpersoon: Rens Veerman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30