Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de de show van Javier Guzman, waarin hij terugblikt op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de de show van Javier Guzman, waarin hij terugblikt op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière. (Foto: )

Laatste cabaret in het Isala Theater

  •   keer gelezen

Capelle - Cabaretliefhebbers genoeg in Capelle, zo kan het Isala Theater concluderen tegen het einde van het theaterseizoen 2019-2020. Veel cabaretvoorstellingen waren namelijk uitverkocht. In april en mei is er een aantal waarvoor nog wél kaarten verkrijgbaar zijn: Javier Guzman, Pieter Jouke, Andries Tunru en Christel de Laat. Wie binnenkort een avondje lekker wil lachen, zit dus goed bij het Isala.


Een daarvan is Javier Guzman. Dinsdag 30 april vertelt hij in Guzmán dingen die het publiek nog niet van hem wist. Dat zijn juist die dingen waar iemand normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. Ook bij Pieter Jouke kan er flink gelachen worden. Pieter wil graag de wereld verbeteren, maar eerst wil hij die begrijpen. Dat doet hij donderdag 9 mei in het Isala door vragen op te werpen tijdens Gloeiende plaat. Het publiek mag erop antwoorden, maar zich ook alleen verbazen over wat er omgaat in zijn hoofd.

Andries Tunru is een nieuwe ster aan het cabaretfirmament. De jury van de Koningstheateracademie zei over hem: ‘Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia.’ Dat belooft wat voor vrijdag 10 mei, als zijn eerste avondvullende programma Vlees, vis, wal en schip te zien is in Capelle.
Uit de titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? blijkt het al: Christel de Laat gaat interactie met haar publiek niet uit de weg. Heeft het publiek geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer.

Op www.isalatheater.nl is meer informatie over deze voorstellingen te vinden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten