Afbeelding

Moos zoekt bank en buiten

Algemeen 39 keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Moos, een gezellige cypers/witte kater van bijna 7 jaar. Hij is in ons asiel afgestaan nadat hij door zijn 1e eigenaresse via Marktplaats was overgedaan aan een studentenhuis. Helaas werd Moos hier als binnenkat gehouden en dit resulteerde uiteindelijk in het aanvallen in de enkels en najagen van de studentes. Hij mocht bij niemand meer op de kamer komen, had een kleine woonruimte en geen buiten tot zijn beschikking.

Capelle / Krimpen - Moos is een erg aanhankelijke kat die juist graag overal bij betrokken wil worden en wil weten wat er in huis speelt aan de andere kant van de deur. Hij is dan ook altijd in je buurt te vinden en wil graag door het hele huis kunnen banjeren (ook op de slaapkamers).

Ook komt Moos graag buiten, hij geniet bij ons in de opvang al enorm van zijn buitenverblijf. Moos is een speelse kat die graag achter een hengel aan rent. En als hij dan moe is van al zijn dagelijkse bezigheden dan komt graag naast je op de bank liggen chillen. Moos houd er niet van om zijn huis te delen met honden, andere katten of jonge kinderen.

Dus ook voor deze kanjer zijn wij opzoek naar de gouden mand! Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Neem eerst contact met de dierenopvang via: krimpen@dierenbescherming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 19 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 20 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02