Deze sympathieke Meester Patissier en Meester Boulanger serveert vrijdag 31 januari een proeverij tijdens zijn theatershow in het Isala.
Deze sympathieke Meester Patissier en Meester Boulanger serveert vrijdag 31 januari een proeverij tijdens zijn theatershow in het Isala. Foto: Wim Lanser

Smaakbeleving in Isala

Algemeen 35 keer gelezen

Wie wat bijzonders wil meemaken, kan naar een van de food-theaterbelevingen in het Isala. Met de feestelijke Isala dinnershow zitten bezoekers óp het podium en kunnen zij niet alleen genieten van een luxe driegangendiner, maar ook van optredens van bekende musicalsterren.

Capelle - Het diner wordt geserveerd op het toneel van Isala’s grote zaal. Tussen de gangen door zingen artiesten de grootste hits bij de mooi gedekte tafels.

Na het succes van de eerste editie van de Isala dinnershow heeft iedereen komend seizoen tweemaal de kans om hierbij te zijn. Zaterdag 12 oktober treden onder anderen zangeressen Lone van Roosendaal en Maaike Widdershoven op.

De tweede mogelijkheid om aan te schuiven is zaterdag 25 januari. Ook dan zullen musicalsterren het publiek inpakken. ‘De artiesten hebben zoveel lol met elkaar op het podium. Het plezier spat eraf en slaat over op het publiek’, aldus directeur José van der Knaap.

Vrijdag 31 januari is de foodliefhebber welkom op het podium bij Robèrt van Beckhoven. De befaamde meesterbakker serveert dan een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten. De heerlijke geuren en smaken worden vergezeld van mooie verhalen en een theatraal sausje.

Iedereen die dol is op kwaliteitswijn kan in het Isala terecht op dinsdag 10 maart. Er wordt dan een film met een Oscarnominatie vertoond en na afloop genieten bezoekers van een high wine met hartige hapjes.

Culinaire avonturiers moeten in elk geval zaterdag 7 september vrij houden. Op het Stadsplein van Capelle vallen er smaken uit alle windstreken te ontdekken tijdens het gratis theater- en foodfestival SMAACK. Het complete aanbod van smakelijke voorstellingen is te vinden op www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 gisteren
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24