SMAACK: Bezoekers van SMAACK kunnen nieuwe smaken ontdekken bij een van de foodtrucks, meezingen met de live-acts en nog veel meer. Iedereen is welkom op het Capelse Stadsplein zaterdag 7 september.
SMAACK: Bezoekers van SMAACK kunnen nieuwe smaken ontdekken bij een van de foodtrucks, meezingen met de live-acts en nog veel meer. Iedereen is welkom op het Capelse Stadsplein zaterdag 7 september.

Welkom op SMAACK

Algemeen 42 keer gelezen

SMAACK is hét gratis theater- en foodfestival in het centrum van Capelle aan den IJssel. Zaterdag 7 september organiseert het Isala Theater alweer de vierde editie en wordt het Stadsplein omgetoverd tot gezellig festivalterrein met foodtrucks, straattheater en livemuziek.

Capelle - De culinaire avonturier kan volop nieuwe smaken ontdekken bij een van de keukens. Het aanbod gaat van kleine hapjes tot complete maaltijden en van culinaire patat tot heerlijk ijs. Bezoekers kunnen genieten van livemuziek van Jason Bouman, die met zijn zevenkoppige band alle hits van twee generaties Hazes zal brengen.

In 2013 won Jason het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Na optredens in onder andere het Ziggo Dome en Ahoy wordt het nu een groot meezingfestijn op SMAACK. Verder komt akoestisch rockduo Big Bugs & Easy Money en kunt u plaatjes aanvragen bij DJ draait.

Kinderen kunnen zich vergapen aan de magische acrobatenwereld van Villa Verdraaid waar tafels draaien en hoedjes rondvliegen. Deze broer en zus brengen theater en circus samen, al jonglerend en op hoog niveau de zwaartekracht tartend. Ook kan iedereen een knikkerbaan bouwen en knutselen bij Kindergarden.

De heren van Circus Bombardo hebben voor de levende kanonskogel beslag weten te leggen op een heus kanon, net groot genoeg om een mens mee af te schieten. En iedereen die trek krijgt in een literair patatje oorlog, wordt op zijn wenken bediend. Bij een wandelend automatiek kunnen er grappige gedichten over snacks getrokken worden. Ontdek dit en nog veel meer op SMAACK.

Het Isala Theater organiseert SMAACK van 13.00 tot 20.00 uur samen met de gemeente en De Koperwiek. Programma op www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 17 apr, 13:42
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 11:55
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 17 apr, 10:15
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15