Donderdag 26 november geeft een professor in parapsychologie een huiveringwekkende lezing over spookverhalen tijdens de voorstelling Ghost stories.
Donderdag 26 november geeft een professor in parapsychologie een huiveringwekkende lezing over spookverhalen tijdens de voorstelling Ghost stories.

Sidderen van angst

Algemeen 37 keer gelezen

Voor Ghost stories geldt niet voor niets het leeftijdsadvies vanaf 16 jaar. De avond van donderdag 26 november wordt een achtbaan van huiveringwekkende momenten met onder andere André Dongelmans, bekend van De luizenmoeder. Een professor in parapsychologie genaamd Dr. Kuiper geeft een lezing over spookverhalen. Bang zijn was nog nooit zo leuk.

Door de redactie

Capelle - Naast deze geestverhalen zijn er komend seizoen een aantal spannende toneelstukken te zien in het Isala. Bijvoorbeeld de politieke toneelthriller Een heilige avond op zaterdag 23 november. Een Kafka-achtig stuk over een vrouw die ervan wordt verdacht een terroristische aanslag te hebben beraamd. De politieman die haar ondervraagt, heeft slechts anderhalf uur om dat uit te vinden. Een andere must-see is Enkele reis met onder andere Bram van der Vlugt zondagmiddag 8 maart. Een intrigerende thrillerkomedie over twee zussen die een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie zien. Ze schakelen een sinistere heer in om hen te helpen bij hun laatste wens. Hoe het afloopt, is tot aan het einde toe niet te voorspellen.
Aangrijpend is ook het stuk De aanslag, met een sublieme rol van Victor Löw, te zien dinsdag 21 april. In de hongerwinter van 1945 komt de familie van de twaalfjarige Anton om bij een aanslag op een NSB’er. Terwijl hij uitzoekt wat er precies gebeurd is, komt Anton erachter hoe dun de scheidslijn is tussen goed en slecht. Het verhaal van Harry Mulisch heeft niets aan zeggingskracht verloren. Zaterdag 15 februari is het muziektheaterstuk Vietnam te zien, over de gevluchte Minh Vu die dagenlang met vrouw en negen kinderen op zee dobberde. Een ijzingwekkende en toch ook hoopgevende geschiedenis.

Kijk op www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Renovatie Schermerhoek gevierd met bewonersfeest Fotoreportage 17 uur geleden
Afbeelding
Aantal fietsendiefstallen fors toegenomen in Capelle Nieuws 20 uur geleden
• De budgettraining helpt bij financiële stress.
Aan de slag met stressvrije financiën: nieuwe budgettraining in mei Nieuws 18 apr, 16:05
• Liz Jones en Suzy Cargill treden op.
Schots singer-songwriterduo speelt samen in Van Cappellenhuis Nieuws 18 apr, 13:45
• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 18 apr, 11:20
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 apr, 09:15
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20