Deelnemersposter
Deelnemersposter Foto: EA Mostert

Huttendorp schollevaar heeft als thema: Wie is de mol?!

Algemeen 41 keer gelezen

Net als voorgaande jaren wordt voor alle kinderen van de basisschoolgroepen 3 t/m 8 in de laatste week van de zomervakantie (van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus) op het grote grasspeelveld achter basisschool ‘De Contrabas’ weer het Huttendorp Schollevaar georganiseerd.

Capelle - Als thema voor dit jaar is gekozen voor “Wie is de Mol”. Er kunnen weer mooie bouwwerken worden gemaakt van houten pallets en er kan geknutseld worden in de Creatent.

“Naast het altijd populaire huttenbouwen organiseren we ook weer spectaculaire sport- en spelactiviteiten zoals Pannakooi, Lasergame doolhof, een zipline van 150 meter over de naastgelegen vijver, kanovaren, buikschuifwaterglijbaan, en superstormbaan.

“Ook zijn de overnachting mét ontbijt in eigen tentjes tussen de hutten, de openluchtbios en de kinder/tienerdisco op het evenementenveld een vast onderdeel van dit altijd superleuke kinderevenementweek.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang, maar wij zijn nog wel heel dringend op zoek naar nachtwakers die de prachtige houten bouwwerken ’s nachts kunnen bewaken voor ons.

Vrijwilligers!

Momenteel zijn er voor deze zeer noodzakelijke taak nog geen vrijwilligers aangemeld en is er dus nog geen bezetting. Wie wil ons hierbij helpen en één of meer nachtjes tussen 23.00 en 07.00 uur aanwezig zijn in onze organisatietent op het veld?

“Wees niet bang, er gebeurt ‘s nachts eigenlijk nooit iets en er is altijd organisatie aanwezig, maar die móet ook een aantal uren per nacht slapen om de volgende dag weer ‘fris en fruitig’ te zijn. Wanneer er toch iets zou zijn ben je dus nooit alleen en is er meteen hulp. Wij zorgen voor koffie, thee, fris, koekjes, TV en indien nodig zelfs een kacheltje.

“Vanwege veiligheid van onze deelnemers kan een nachtwacht de opvolgende dag geen ‘dagdienst’ bij ons op het veld doen en is deze taak perfect voor opa’s, oma’s, buurmannen of -vrouwen, vaders of moeders die de volgende dag niet hoeven te werken en ons uit de brand willen helpen.

Informatie en aanmelden via info@huttendorpschollevaar.nl of even bellen naar 06 - 45 29 12 11.

Er zijn nog een paar deelnemersplaatsen over. De deelnamekosten, inclusief in ruime mate aanwezige snoepjes, drinken en alle materialen bedragen €. 20,00 voor een hele week speelplezier. Kijk voor meer informatie, het weekprogramma en online aanmelding op de website www.HuttendorpSchollevaar.nl !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Het Kontakt zoekt deelnemers marathon Rotterdam en hun verhaal Nieuws 21 uur geleden
• Thomas Hardie met de plannen voor het groene schoolplein.
Groen plein voor basisschool Pieter Bas dankzij subsidie: 'Hopen dat buurt mee kan genieten' Nieuws gisteren
Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 28 mrt, 13:04
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 28 mrt, 11:56
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 28 mrt, 08:55
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42