Afbeelding
Foto: Welzijn Capelle

Veel te doen tijdens herfstvakantie in het KinderLab Capelle

Algemeen 52 keer gelezen

Capelle - Tijdens de herfstvakantie hebben kinderen in Schollevaar geen tijd om zich te vervelen, want het KinderLab, Louvre 1, zorgt voor een speciaal vakantieprogramma! Kom naar de sportieve, creatieve en gezellige activiteiten. Meer info over het gehele programma en aanmelden op www.welzijncapelle.nu/kinderlab.

Op maandag 21 oktober organiseren de kinderbuurtcoach en het CJG van 12.30 tot 15.00 uur een middag vol met leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud. Er zijn verschillende workshops waar kinderen aan mee kunnen doen. ‘We kunnen alvast verklappen dat er in ieder geval iets creatiefs, sportiefs en iets lekkers te doen is!’, zegt Cheyenne Pattikawa, sociaal werker bij het KinderLab. Er is plaats voor 40 kinderen!

Ouder en kind activiteit

Voor de jongere kinderen tot en met 6 jaar is er in de middag een leuke activiteit gepland; ouder en kind kunnen samen ontspannen en bewegen. Het thema is herfst en met leuke liedjes, ontspanningsoefeningen en een verhaal beloofd het een fijne activiteit te worden voor ouder en kind samen. De eerste ronde start om 13.15 uur en de tweede ronde om 14.00 uur. Per ronde kunnen vier ouder en kind combinaties meedoen.

Hoe maak je een film

Op donderdag 24 oktober organiseert Bibliotheek aan den IJssel van 13.00 tot 15.30 uur in het KinderLab een workshop film maken. Kinderen van 9 tot 12 jaar, met een ouder/verzorger, broer, zus of andere begeleider, maken een eigen film en leren hoe ze een verhaal moeten maken, inclusief filmen en editen. Er kunnen vijf ouder/begeleider en kind combinaties meedoen.

Vertelvoorstelling

Kom luisteren en kijken naar een leuke vertelvoorstelling over de Wiebel-billen-boogie! Voor kinderen van 2 tot 4 jaar met ouders/verzorgers of andere begeleiders. Van 10.30 tot 11.30 uur.

Verder deze vakantie

Vakantie Bijbel Club op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober van 13.30 tot 16.00. Met onder andere een speurtocht door de wijk, knutselen, toneel, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en nog veel meer! Meer info: kinderwerk@ontmoetingskerkonline.nl. Sportief Capelle organiseert op woensdag 23 en donderdag 24 oktober weer een Sport & Fun dorp. Van 10.00 tot 16.00 uur voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen spelen op springkussens, de stormbaan, de tumblingbaan en voetbalkooien. Voor de kleintjes is er een apart klimparcours. Gedurende de dag zijn er ook leuke knutselactiviteiten. Meer info: www.sportiefcapelle.nl.

Informatie en aanmelden

Het volledige programma met data en tijden is te vinden op WelzijnCapelle.nu/KinderLab. Aanmelden kan ook via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Renovatie Schermerhoek gevierd met bewonersfeest Fotoreportage 18 uur geleden
Afbeelding
Aantal fietsendiefstallen fors toegenomen in Capelle Nieuws 21 uur geleden
• De budgettraining helpt bij financiële stress.
Aan de slag met stressvrije financiën: nieuwe budgettraining in mei Nieuws 18 apr, 16:05
• Liz Jones en Suzy Cargill treden op.
Schots singer-songwriterduo speelt samen in Van Cappellenhuis Nieuws 18 apr, 13:45
• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 18 apr, 11:20
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 apr, 09:15
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20