Fans van Destiny's Child, Boys II Men en andere grote namen kunnen hun hart ophalen bij het muziekspektakel gepresenteerd door John Williams op vrijdag 27 september. (Foto: Carli Hermès)
Fans van Destiny's Child, Boys II Men en andere grote namen kunnen hun hart ophalen bij het muziekspektakel gepresenteerd door John Williams op vrijdag 27 september. (Foto: Carli Hermès)

Met Isala naar de 90’s

Algemeen 37 keer gelezen

Reken erop dat het dak eraf gaat bij R&B Oldskool hits part two, het muziekfestijn vol herkenbare hits in het Isala Theater. Bij de eerste editie stond het publiek direct op om mee te zingen en dansen.

Door de redactie

Capelle aan den IJssel - Vrijdag 27 september zullen de getalenteerde zangers en zangeressen, begeleid door een swingende liveband, opnieuw het toneel bestijgen. Alle bekende songs uit de jaren 80 en 90 worden met aanstekelijk enthousiasme gebracht.Na het succesvolle eerste deel van R&B oldskool hits bevat de nieuwe voorstelling vers repertoire en nieuwe anekdotes. De bezoeker wordt zo volledig teruggevoerd naar de hoogtijdagen van de Rhythm & Blues. De presentatie is in handen van John Williams, wiens droom het vroeger was dj te worden. Hij kondigt dan ook met veel plezier de hits aan die door de muziekliefhebber al bij de eerste noot herkend zullen worden. Verder zal Williams herinneringen ophalen aan de leukste televisieprogramma’s en hotspots zoals discotheken van toen. Onder leiding van de liveband worden de mooiste nummers gezongen door vocalisten als Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Omri Tindal en Rico Greene. Musicalster Dijkhuizen is bekend bij het grote publiek van haar hoofdrollen in ondere andere Aida, The Lion King en Dreamgirls. De heren brengen soulvolle nummers van onder meer Bobby Brown, R. Kelly en Boys II Men terwijl de dames het werk van Destiny’s Child, Mary J. Blige, En Voque en Aaliyah voor hun rekening nemen. Iedereen die zin heeft in een trip down memory lane mag dit spektakel niet missen. Elk lied kan vol overgave worden meegezongen. En 90’s outfit is uiteraard toegestaan. Vrijdag 27 september 20.15 uur in het Isala Theater, de entree is 27,75 euro (CJP / 65+ 26,75 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws gisteren
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws gisteren
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33