Team Eagle Gym.
Team Eagle Gym. Foto: Sandra Aldus

Eagle Gym in België de baas met Muay Thai

Algemeen 38 keer gelezen

Capelle - Team Eagle Gym mocht zaterdag 16 november op weg naar Antwerpen om mee te doen aan het Muay Thai (thaiboksen) open Belgische kampioen schap.

Eagle gym vertrok 6.15 met Amira Saddik, Rayane Bonafouss, Cheyenne Aldus, Amir Bonafous Drilon Shuti en Adam Ihataren. En coaches Aad Aldus Vincent Hijnen en Luuk Verduijn Half 12 gingen we van start. Alles was strak geregeld en liep top op tijd. Amira beet het spits af wat een topper ze stranden helaas in de halve finale en zij werd 3e Daarna mocht Rayane aan treden wat een mooie kwart finale zeg heel rustig maar super fel,maar ook hij stranden in de halve finale en werd ook 3e. Daarna was het de beurt aan Cheyenne wat een vervelende pot om naar te kijken heel veel geworstel niet de beste partij maar cheyenne liet wel zien dat ze de baas was en won de halve finale om in de finale op ko te winnen in de eerste ronde. 1e titel is binnen. Snel daarna kwam Amir hij begon rustig maar pakte hier en daar goede punten mooie slimme pot om te zien hij won de partij en stond in de Finale. Deze partij wist Amir super mooi te winnen en ook hij pakte de titel. Op naar Drilon hij pakte ze tegen stander helemaal in super mooie Partij alles ging goeden won de kwart finale glansrijk. Op naar de halve finale maar deze verloor hij erg zonde ook drilon was 3e. Als laatste mocht Adam aan treden hij won de halve finale op een super manier goed kijken goed plaatsen kat in het bakkie. Op naar de finale deze begon ook super maar Adam kon het niet vast houden en trok aan het. Kortste eind en werd 2e. Super trots op al onze kanjers iedereen viel in de prijzen of het nou de 3e plaats was of de eerste iedereen het goed gedaan. Op naar de volgende kampioenschappen.