Een vrouw wordt verdacht van het beramen van een aanslag. Haar ondervrager lijkt alles over haar te weten maar klopt dat wel?
Een vrouw wordt verdacht van het beramen van een aanslag. Haar ondervrager lijkt alles over haar te weten maar klopt dat wel? (Foto: pr)

Agenda van de activiteiten in Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Woensdag
20 november


18.30 PILATES MJC Pilates. Vier lessen per week in Capelle a/d IJssel (’s-Gravenland/West). Gratis proefles.
Gymzaal, Dorus Rijkersrede 7

19.30 Inhaken Op woensdag avond is er weer haken in Capelle aan den IJssel voor beginners en gevorderden. Meer informatie op haakjehip.nl of 0610431433.
‘s-Gravenweg 315

19.30 Mahjong in Wijkpunt Torenhof Stichting Kennismakelaars en Mahjong gaan samenwerken.
Wijkpunt Torenhof, Torenhof 1

Donderdag
21 november

10.00 Zing Nederlands met me Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Plezier staat voorop!
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

Vrijdag
22 november

08.00 Onderhoud van scoutingterrein en -gebouwen Iedere week gaan de vrijwilligers op het scoutcentrum aan de slag om de 9 hectare groen en diverse gebouwen te onderhouden. Komt u helpen?
Scoutcentrum Rotterdam, ‘s-Gravenweg 101

13.30 Gedenken in de kerk Iemand gedenken die u mist? Dat kan ook in de kerk op deze dag van 13.30-14.30 uur.
Schenkelkerk, Bermweg 29

19.00 Regenboog inloop Wijkpunt Torenhof Gezellige inloop voor iedereen in Capelle die zich betrokken voelt bij de gemeenschap van LHBTIQ+.
Wijkpunt Torenhof, Torenhof 1

20.00 Biodanza met Brenda Biodanza beweegt je. Nu ook in Capelle. Elke vrijdag in Sensibel. Kennismaken? Dans drie keer mee voor €25. Meer informatie www.biodanzametbrenda.nl
Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c

20.15 Gilles en het zwaard Een waar familiespektakel vol spanning, actie, humor, ontroering en uiteraard: ridders, een magisch zwaard, reuzen en een draak!
De Schenkelstee, Capelseweg 120

22.00 Jazzavond bij In den Boekenkast met de Roustabouts. Een stevige portie Old School Rock’n Roll. Met muziek van o.a. Elvis Presley, Cliff Richard, Eddie Cochran, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Roy Orbison en vele andere artiesten uit de jaren ‘50 en ‘60. Entree is gratis. Meer informatie: www.indenboekenkast.nl.

Stadsplein 3, Capelle aan den IJssel.

Zaterdag
23 november

14.15 Gilles en het zwaard Een waar familiespektakel vol spanning, actie, humor, ontroering en uiteraard: ridders, een magisch zwaard, reuzen en een draak!
De Schenkelstee, Capelseweg 120

20.00 Najaarsconcert l’Espérance in de IJsseldijkkerk Op het programma staan werken van o.a. Schubert, Jenkins, Bruch en Rutter. Naast l’Espérance werken mee het Chr. Ensemble Parlando, Leander van de Steen (piano), Martien van der Zwan (orgel) en de sopraan Clara de Vries. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Wim Madderom. Toegang is gratis.

IJsseldijk 232, Krimpen aan den IJssel

20.15 Gilles en het zwaard Een waar familiespektakel vol spanning, actie, humor, ontroering en uiteraard: ridders, een magisch zwaard, reuzen en een draak!
De Schenkelstee, Capelseweg 120

20.30 Kiest u voor privacy of veiligheid? Een vrouw wordt verdacht van het beramen van een aanslag. Haar ondervrager lijkt alles over haar te weten maar klopt dat wel?
Isala Theater, Stadsplein 5

Publiceer uw evenement direct via:

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten